Rodi

(Advertorial)
Hete modellen bij EP:Beerepoot

REGIO - De zomer in Nederland blijft onvoorspelbaar. De ene dag heerlijk zonnig en de andere kans op regen, wind en hagel. Maar één ding is zeker; bij EP:Beerepoot is het nog steeds zonnig en heet. Héél heet! U ontvangt tijdelijk hoge kortingen op onze heetste modellen tijdens de Hele hele hete zomerweken!


Bent u net terug van vakantie, gaat u nog of dit jaar even niet? EP:Beerepoot doet er alles aan om iedereen het ideale vakantiegevoel te geven. Strandballen en luchtbedden, een aangename temperatuur, een vrolijk zomers muziekje, zonnige adviseurs en de geur van een vers gezet kopje koffie! Dat is lekker binnenkomen. Want de zoektocht naar mooie electronica moet relaxed zijn en u meer energie geven dan een zonnige dag. En aangezien vakantie al genoeg kost, profiteert u tijdens de Hele hele hete zomerweken van extreem hoge kortingen! Vele wasmachines, drogers, televisies, ovens, stofzuigers en audiosystemen van gerenommeerde merken, zijn extreem laag geprijsd. Natuurlijk hebben we ook aan de koukleumen gedacht met hete prijzen voor vriezers, koelkasten, ventilatoren en airco’s!
De Hele hele hete zomerweken-actie is geldig in al onze winkels. Dus bent u nog op zoek naar zeer scherp geprijsde electronica? Bekijk dan de aanbiedingen in deze krant. Uiteraard zijn in de winkels nog veel meer unieke aanbiedingen te vinden. Hoge kortingen én de service van EP:Beerepoot, dat doet eenieder toch stralen! We heten u graag van harte welkom.

Artikel geplaatst op donderdag 24 augustus 2017 - 10:12