Rodi

Samen Hardlopen is leuker
Maak een mooie eerste stap

Den HELDER - SV-Sportlust organiseert vanaf vrijdag 8 september een gratis loopcursus voor iedereen die wil beginnen met hardlopen. In zes weken tijd worden deelnemers op de vrijdagavond op weg geholpen. Onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde looptrainers kan iedereen een start maken met gezond en veilig hardlopen. Er worden praktische adviezen en tips gegeven tijdens de trainingen op gebied van houding, techniek, voeding, lichaam en geest.


Nog steeds beginnen veel mensen met hardlopen, het is lastig om dit alleen te doen. Velen raken geblesseerd, verliezen hun motivatie of hebben het idee dat ze geen vooruitgang meer boeken. Uiteindelijk haken ze af en bereiken ze hun doel niet.
Deze loopcursus geeft iedereen de mogelijkheid om laagdrempelig aan de gang te gaan. Het maakt niet uit of men eerder heeft gelopen of al loopervaring heeft. Er wordt een training aangeboden om blessurevrij te kunnen lopen en op deze manier plezier te houden in het hardlopen. Dit geeft de steun en begeleiding die helpt om de doelen te realiseren.

Introductie

Maandag 4 september van 19.00 tot 20.00 uur wordt een introductieavond bij Intersport De Graaf georganiseerd aan de Beatrixlaan 60 in Den Helder. De trainers leggen uit wat tijdens de cursus wordt gedaan en de deelnemers leren elkaar kennen zodat ze samen goed van start kunnen tijdens de eerste training op vrijdag 8 september.
INTERSPORT De Graaf is specialist op gebied van hardlopen. De medewerkers geven vakkundig en persoonlijk advies. Door het maken van een statische en dynamische loopanalyse zorgen zij dat de juiste schoenen worden aangemeten om te starten met lopen. De klant krijgt niet alleen uitleg over hardloopschoenen, maar ook over de juiste kleding en hardloopaccessoires. Op deze manier helpt INTERSPORT De Graaf eenieder om het maximale aan plezier uit de cursus te halen.
Kom langs op de introductieavond. Aanmelden of meer informatie vragen kan via loopcursus@sv-sportlust.nl.
Tot ziens op de cursus, samen hardlopen is leuker!

Artikel geplaatst op woensdag 30 augustus 2017 - 19:41