Rodi

Nieuwe vestiging van Dermacura in Den Helder

De huidtherapeuten van Dermacura zijn gespecialiseerd in het behandelen van de huid. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Bij Dermacura Huid- en Lasertherapie kan men voor zowel medische als cosmetische behandelingen terecht. "Uw huid wordt bij ons met zorg en aandacht behandeld", aldus de huidspecialist. "En met een verwijzing van de huisarts of medisch specialist kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding vanuit uw aanvullende zorgverzekering."


"Het behandelen van acne, pigmentvlekken, couperose, littekens, oedeem, overbeharing en huidverslapping staat bij ons centraal. Eerlijke voorlichting levert ten allen tijde meer op voor de patiënt." Werken aan huidverbetering is voor de huidtherapeuten van Dermacura een uitdaging. Om het beste resultaat te behalen is het vaak nodig om combinaties van verschillende behandelingen toe te passen (zoals lasertherapie, needelen, peelings) en is uiteraard de inzet van cosmetische producten voor thuisgebruik noodzakelijk.
Daniela Apeldoorn en haar collegae, Ilse Groen, Petra Hes, Tamara Pater en Lesley Jasper zijn als huidtherapeuten gespecialiseerd in het behandelen van de huid. "Sinds 2011 is de huidtherapeute vrij toegankelijk en heeft u voor de meeste behandelingen geen verwijsbrief van uw huisarts of medisch specialist nodig."
Bel 0800 - 0715 om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek in de nieuwe vestiging in Gezondheidscentrum de Schooten aan De Garst 1c in Den Helder. Dermacura is eveneens gevestigd in het Medisch Centrum Middenwaard in Heerhugowaard en op de polikliniek plastische chirurgie, afdeling 0.41, in het Medisch Centrum Alkmaar. Kijk voor meer informatie op www.dermacura.nl.

Artikel geplaatst op zondag 10 september 2017 - 07:00