Rodi

Landelijke Open Manegedagen op Manege Noot

CALLANTSOOG - Kom zondag 17 september met het hele gezin naar de Open Manegedagen op Manege Noot en stap in de wereld van het paard. De open dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen.


De open dag is een prima gelegenheid om de sfeer te komen proeven op Manege Noot. Op het programma staan onder andere pony’s borstelen, ponyritjes, een demonstratie van het voltigeteam en diverse spelletjes. De eigenaren Peter, José en Simone - en de gecertificeerde instructeurs - zijn aanwezig om toelichting te geven over het bedrijf, de lessen en de mogelijkheden om op een leuke en veilige manier te leren paardrijden.
Manege Noot is Manege Noot is aangesloten bij de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra en beoordeeld met vier sterren. De manege is uniek gelegen vlak onder de duinen tussen Callantsoog en Den Helder en op loopafstand van het strand. Manege Noot bezit zo’n veertig uitstekende paarden en pony’s voor lessen in Engelse dressuur, Western, buitenritten en springen. De zes ervaren instructeurs begeleiden de lessen op elk niveau. Pony rijden kan al vanaf zes jaar. Er is geen leeftijdsgrens.
De Open Manegedagen zijn in het laatste weekend van de Nationale Sportweek, een initiatief van NOC*NSF om sporten en bewegen te promoten.
Manege Noot, Zwarteweg 4, Callantsoog, tel. 0223-641287, info@manegenoot.nl, www.manegenoot.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 12 september 2017 - 14:27