Rodi

TipTop Vloeren al meer dan tien jaar hét adres voor vloeren

(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - TipTop Vloeren heeft een zeer ruim assortiment pvc, laminaat, kurk en houten vloeren. Ze volgen altijd de nieuwste trends, of men nu op zoek is naar een strakke moderne vloer of een mooie rustieke verouderde vloer. TipTop vloeren heeft onlangs de showroom vernieuwd en bovendien zijn vele vloeren compleet gelegd te zien in de zeer uitgebreide showroom van maar liefs 350 vierkante meter. TipTop vloeren is gespecialiseerd in het egaliseren en leggen van pvc, laminaat, kurk, houten vloeren en traprenovatie.


Houten vloeren

TipTop vloeren heeft een zeer uitgebreid assortiment houten vloeren. Welke in alle denkbare uitvoeringen, bewerkingen en kleuren zijn te verkrijgen. Ook is het mogelijk om speciaal op maat gemaakte vloeren te verkrijgen. TipTop Vloeren is dealer van FB houten vloeren, Ambiant parket, Quickstep parket, Your Floor, Hoomline Chateau vloeren en speciaal behandelde antiek verouderde vloeren van Heywood. Deze maand zijn er mooie aanbiedingen in brede houten vloeren, zoals Europees eiken duo plank 22 cm breed, rustiek AB compleet behandeld in kleur naar keuze voor € 59,95 p/m² of rustiek Eiken lamelparket naturel of gerookt/witte olie, compleet gelegd, inclusief plinten en ondervloer voor € 62,50 p/m².
PVC vloeren

De ontwikkeling van pvc vloeren is de laatste jaren erg snel gegaan. De vloeren zijn verkrijgbaar in mooie natuurgetrouwe designs met voelbare en zichtbare structuren.Een pvc vloer is ook zeer geschikt om op vloerverwarming te plaatsen. TipTop vloeren is dealer van enkele mooie merken pvc, zoals Quickstep M-Flor, Ambiant TFD, Tarkett Your Floor Gelasta en Berry Alloc. Allemaal kwaliteitsvloeren die tegen een stootje kunnen. Bij TipTop Vloeren heeft men al een compleet gelegde pvc vloer, incl. egaliseren voor € 49,50 p/m².
Laminaat

TipTop Vloeren is dealer van nagenoeg alle grote laminaat merken zoal Quickstep, Parador, Berryfloor, Ambiant, Tarkett Wicanders, Balterio, Saffier en Your Floor. Ook kan men terecht voor betaalbare kwaliteitsvloeren met een eigen label. Bij TipTop Vloeren is er al een laminaatvloer met V-groef voor € 9,95 p/m².
Traprenovatie

Traprenovatie beschouwt TipTop Vloeren als een ambacht dat de nodige aandacht en expertise vraagt, net zoals het leggen van een mooie vloer. Alle werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door een vakkundig opgeleide Traprenovateur, zodat het resultaat altijd tiptop is. Bij traprenovatie is het mogelijk om de trap te bekleden met hout, pvc of laminaat. Het renoveren van de trap is over het algemeen binnen een dag klaar, waarbij de meeste werkzaamheden buitenshuis worden verricht. Dus geen rommel in huis. Ook kan de trap bekleed worden met een mooi stuk tapijt.
Schuren en behandelen

Wie thuis een houten vloer heeft die wel wat liefde en zorg kan gebruiken kan deze door TipTop Vloeren laten schuren en behandelen. De vloer komt er weer als nieuw uit te zien. Zo kan men nog jaren genieten van een prachtige vloer. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Voor alle denkbare randafwerking voor de vloer, zoals plinten, profielen, ondervloeren en onderhoudsmiddelen is men bij TipTop Vloeren aan het juiste adres. En altijd tegen de scherpste prijs!
"Kom eens langs in de showroom en laat u inspireren en verrassen door onze mooie aanbiedingen en het uitgebreide assortiment", aldus de vloerenspecialist.
TipTop Vloeren, Industrieweg 4a, 1785 AG Den Helder, tel: 0223-668878, mob: 06-21534495

Artikel geplaatst op woensdag 27 september 2017 - 09:36

Foto's