Rodi

Deze maand waanzinnig voordeel bij Grando Keukens & Bad

DEN HELDER - Grando Keukens & Bad levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. Samen met de klant worden de wensen besproken en is er altijd een keuken of badkamer in de juiste smaak. Een uitgebreide collectie, uitstekende service en in de maand oktober profiteert men van een aantrekkelijke actie. Klanten krijgen namelijk twintig procent korting en een Quooker of Sunshower cadeau bij aankoop van een nieuwe keuken of badkamer. Daarnaast maakt men kans op een droomreis!


Koop deze maand een nieuwe keuken of badkamer en ontvang een Quooker of Sunshower cadeau, waardoor men geniet van extra luxe. In de keuken een kraan die direct kokend water levert of breidt de badkamer gemakkelijk uit met een Sunshower, waardoor men elke dag geniet van de positieve effecten van zonlicht en infrarood. In de showroom doet men grandioze ideeën op en nemen de adviseurs uitgebreid de tijd om te luisteren. De wensen worden vertaald naar een realistische 3D tekening met een persoonlijk advies.

Perfecte service en ontzorgen

Voor perfecte service is men bij Grando Keukens & Bad Den Helder aan het juiste adres. De klant wordt volledig ontzorgd. Grando Den helder kan namelijk al het voorbereidende werk verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude keuken/badkamer, leidingen verleggen, stukadoren, verbouwingswerkzaamheden, tegel-, loodgieter-, elektra- en schilderwerk. De aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door eigen vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt men uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.
Grando Keukens & Bad in Den Helder is op zondag 1 oktober geopend. Kom snel naar Grando Keukens & Bad, Ravelijncenter 29 in Den Helder voor inspiratie. Vraag het gratis Grando Inspiratie Magazine aan op grando.nl, boordevol stijltips en trends. Ook voor een afspraak thuis kan men bij Grando terecht.
Voor meer informatie en openingstijden: www.grando.nl/denhelder. Hier kan men ook direct een afspraak maken, zodat er voldoende tijd is om te adviseren en een advies op maat te maken.
.

Artikel geplaatst op woensdag 27 september 2017 - 10:08