Rodi

De Schakel wonen en slapen bestaat tachtig jaar en is compleet vernieuwd

(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Het is feest dit weekend bij de Schakel wonen en slapen aan Ravelijncenter 4 in Den Helder. Het bedrijf bestaat namelijk tachtig jaar en afgelopen zomerperiode is er flink verbouwd. De gehele begane grond is compleet vernieuwd.


"Alle wanden, vloeren en inrichting zijn gesloopt en vervangen door een compleet nieuwe inrichting", aldus de woon- en slaapspecialist. "Een nieuwe winkelroute met de nieuwste kleuren op de wanden, gecombineerd met diverse vloeren met de nieuwste dessins in onder andere pvc, click-pvc, vinyl en laminaat. Nieuwe collecties meubelen komen nu heel mooi tot zijn recht in de nieuwe showroom. Mooi ingericht met eigentijdse accessoires geeft het een goede indruk van de mogelijkheden bij de klant thuis."

Feest

Ook de woningtextielpresentatie is vernieuwd en is nog uitgebreider in de keuze van vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Als complete woninginrichter is de inrichting van de woning nu nog beter op elkaar af te stemmen. Met bekende merken als Quickstep, Aspecta, Beautyfloor, Interfloor, Parade, Forbo, Luxaflex, Holland Haag en A House of Happiness is er voor ieder budget een brede keuze. Tijdens het woonweekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober is het feest bij de Schakel. Onder het genot van een hapje en een drankje is iedereen welkom om de nieuwe showroom met de nieuwe collecties en trends te bekijken. Tijdens de gehele oktober woonmaand zijn er vele aantrekkelijke acties, deze zijn terug te vinden op www.deschakelwonen.nl/acties.
Slaapadvies

Zondag 1 oktober is David Haas van M Line aanwezig voor het geven van deskundig slaapadvies over onder andere de matrassen en boxsprings van M Line. Als extra actie ontvangt men tijdens de oktober woonmaand een gratis M Line hoofdkussen bij aankoop van een M Line matras. Bovendien krijgt men 50 procent korting op de tweede M Line matras en 25 procent korting op een complete M Line boxspring. Bovendien ontvangt elke klant in de hele maand oktober een leuke attentie (bij aankoop vanaf € 150,-).
De Schakel wonen en slapen - Ravelijncenter 4 - 1785 LX Den Helder - tel. 0223-612363 - verkoop@deschakelwonen.nl - www.deschakelwonen.nl

Artikel geplaatst op zondag 01 oktober 2017 - 07:00