Rodi

Boodschappen van gene zijde

DEN HELDER – Het spiritueel centrum Aurora heeft voor woensdag 4 oktober het medium Corrie Sorber uitgenodigd. De avond wordt gehouden in de Boerderij, Magdalena van Waardenburglaan 22 te Den Helder. Om 20.00 uur gaat de paranormale avond van start.


Sorber is altijd al heldervoelend geweest. Ze voelde de pijnen van andere mensen, haar waarnemingen werden steeds trefzekerder en ze kreeg meer zelfvertrouwen. Momenteel verzorgt zij al geruime tijd regelmatig openbare avonden voor Harmonia Alkmaar en La Vida in Beverwijk. Ook voor Aurora, waar zij vorig seizoen in Schagen een succesvolle avond heeft verzorgd. Corrie staat ook regelmatig op paranormale beurzen. Corrie Sorber is een ‘klassiek medium’. Zij stelt zich open voor gidsen van gene zijde, brengt de informatie op een praktische en nuchtere wijze naar de aanwezigen in de zaal. Haar boodschappen worden altijd herkend.
Welk onderwerp wil ze deze avond doen? “Foto’s: overleden of levend,” antwoordt Corrie. Het medium heeft het gevoel dat ze woensdag 4 oktober met foto’s moet werken. Iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie kan men terecht op de website. https://123aurora123.wordpress.com

Artikel geplaatst op woensdag 27 september 2017 - 10:30