Rodi

'Vertrouwde merken en het beste advies'
Drogisterij Verberne heeft alles in huis

Het team van Drogisterij Verberne met v.l.n.r.: Manon, Miranda en Patricia. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - Op een mooie locatie in winkelcentrum Schooten Plaza in Den Helder is Drogisterij Verberne gevestigd. Een ruime en overzichtelijke winkel met vertrouwde en bekende merken en met advies op maat. "Wij zijn nog een drogisterij die echt de tijd neemt voor de klant en een goed en gedegen advies geeft", zegt bedrijfsleider Miranda Curvers van Drogisterij Verberne.


Sinds ruim een jaar is de drogisterij verder gegaan onder haar eigen naam. "Mede hierdoor zijn wij nog persoonlijker geworden." Naast de gebruikelijke drogisterijproducten biedt Verberne nog meer service voor haar klanten. "Zo verkopen wij hier brillen op sterkte van het merk Eyelove. Bovendien kun je bij ons een gratis oogmeting laten doen. Verder kan iedereen voor het maken van pasfoto's bij ons terecht en prikken wij gaatjes voor oorbellen. Uiteraard verkopen wij daarbij ook oorbellen."

Pupa Milano

Om iedereen te blijven voorzien met de beste raad en daad krijgen de medewerkers van Drogisterij Verberne regelmatig bijscholing over de nieuwste producten en ontwikkelingen in hun branche. De drogisterij onderscheidt zich in de markt door het verkopen van de vertrouwde merken. "Uniek in onze winkel zijn de cosmeticaproducten van het merk Pupa Milano. Een hoogwaardig Italiaans merk. Om alle producten op te noemen die wij verkopen gaat te ver, maar enkele die we zeker niet mogen vergeten zijn de gezicht- en lichaamsverzorgingproducten van Louis Widmer en verder de vitaminen en voedingsupplementen van de merken Solgar en Lucovitaal en de producten van Zarqa, met daarin verwerkt zout uit de Dode Zee."
Cadeausets

Eveneens standaard in het assortiment van Verberne zijn de leuke mooi verpakte cadeausets. Daarnaast verkopen zij af en toe de zogenaamde mazzeltassen voor de prijs van € 7,50. In de mazzeltassen zitten producten met een totaalwaarde van € 25,-. Kom naar Drogisterij Verberne en de medewerkers Miranda, Manon, Patricia en Linda helpen u graag.
Drogisterij Verberne - Vrede & Vrijheid 5 - 1785 RL Den Helder - tel. 0223-635275 - www.drogisterijverberne.nl

Artikel geplaatst op zondag 01 oktober 2017 - 07:00