Rodi

Dierendagactiviteiten Tuincentrum Den Helder

Huisdieren zijn van harte welkom in Tuincentrum Den Helder tijdens het Dierendagweekend. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Tuincentrum Den Helder aan Texelstroomlaan 1 staat zondag 1 oktober en woensdag 4 oktober bol van de activiteiten.


Zondag 1 oktober is de fotograaf van digitaalFOTO.com van 11.00 tot 16.30 uur aanwezig om foto’s van huisdieren te maken. Alle huisdieren zijn van harte welkom. "De fotograaf maakt van uw huisdier een aantal foto’s. Dat mag zijn van alleen uw huisdier of samen met u of met uw (klein-)kinderen. Samen met de bezoeker wordt de leukste foto op een groot scherm uitgezocht. Bezoekers hebben geen aankoopverplichting." Zondag is tevens een voedingsdeskundige van Ecostyle aanwezig om alle vragen over voeding en huidproblemen te beantwoorden. De hele zondag is er ook extra korting op de dierenafdeling en bij besteding vanaf € 20,- aan dierenartikelen is er voor alle viervoeters een gratis goodiebag.
Woensdag 4 oktober is dokter Woof weer in het Tuincentrum van 11.30 tot 13.00 uur voor goedkoop chippen en vaccineren. "Van 13.00 tot 16.00 kunt u uw huisdier gratis laten druppelen in Trimsalon Den Helder met een Beaphar vlooienpipet en voor € 5,- kunt u de nagels van uw huisdier laten knippen. Ook kan iedereen daar terecht voor alle vragen om uw huisdier vlovrij te houden en over de verzorging van de vacht. Van 12.00 tot 16.00 uur is de voedingsdeskundige van ons nieuwe merk Natural Health aanwezig en voor iedere klant hebben we een gratis proefzakje en extra korting op het hele assortiment en bij besteding vanaf € 20,- aan dierenartikelen is er voor alle viervoeters een gratis goodiebag."
Tuincentrum Den Helder - Texelstroomlaan 1 - 1784 EA Den Helder - www.tuincentrumdenhelder.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 29 september 2017 - 07:00