Rodi

Open dag Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie

Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie zet zaterdag 14 oktober de deuren open voor publiek. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Publiek is zaterdag 14 oktober van 10.00 tot 16.00 uur welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen bij Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie. Maak kennis met de trainers, fysiotherapeuten en medewerkers die graag uitleg geven en vragen beantwoorden.


Het trainingscentrum biedt diverse mogelijkheden tot bewegen voor alle leeftijden, van de beginnende sporter tot de zeer ervaren sporter. "Wilt u succesvol begeleid worden naar een sportief leven of bent u sporter die zijn prestaties wil verbeteren? Onze insteek is u te ontwikkelen tot een veelzijdige en goede beweger. Er wordt door ons veel aandacht besteed aan het verbeteren van kracht, stabiliteit, mobiliteit en conditie. Hiermee voorkomt u blessures, verbetert u sportprestaties en houdt u plezier in het sporten. We hebben de kennis en trainingen in huis om een veelzijdig, afwisselend en persoonlijk trainingsplan te maken."

Open dag

Tijdens de open dag kunnen de bezoekers meedoen aan activiteiten en proeflessen volgen. Zo kan men kennismaken met een verkorte loopanalyse; screening van loophouding en patroon. Ook is er een balans- en coördinatieparcours, kan men de Redcordtest screening stabiliteit rompspieren op inschrijving doen, wordt uitleg gegeven over de Virtuagym app. Tevens kan men kennismaken met de Training Core en Functionele oefeningen, Chi Kung (Qi Gong) / Body & Mind (van 11.30 tot 12.30 uur op inschrijving) en een spinningles / stootzaktraining van 13.30 tot 14.30 uur op inschrijving.
Nieuw bij Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie is de hardloopanalyse, Redcord en Body & Mind. Ervaar ze zaterdag 14 oktober bij Fysiotherapie en Trainingscentrum De Linie aan de Sportlaan 32 in Den Helder. Op de open dag zijn er interessante aanbiedingen voor nieuwe leden, zoals geen inschrijfgeld en korting tot wel 30 procent op de abonnementen. Inschrijven voor een proefles tijdens de open dag kan via www.fysioentrainingdelinie.nl of tel. 0223-623742.

Artikel geplaatst op dinsdag 03 oktober 2017 - 10:46