Rodi

Groot feest bij Janson Schoenen
25-jarig bestaan wordt gevierd met acties en voordeel

Marcel en Karin Janson met een greep uit de ruime collectie MBT schoenen. (Foto: Vincent de Vries / RM)

JULIANADORP - Janson Schoenen & Schoenmakerij in winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp bestaat 25 jaar en dat gaat niet ongemerkt voorbij. "Wij vieren dit jubileum met 25 aantrekkelijke en feestelijke dagen", vertelt mede-eigenaar Marcel Janson enthousiast. "Wij laten onze klanten graag profiteren, want zij hebben de afgelopen 25 jaar vertrouwen in ons gehad en daar zijn wij ze uiteraard erg dankbaar voor."


Als eerste kleine zelfstandige vestigde Janson zich 25 jaar geleden in het nieuwe winkelcentrum Dorperweerth aan de Drooghe Bol in Julianadorp. "Dit was een spannende tijd, maar de loop zat er direct goed in", kijkt Karin Janson terug op de beginperiode. In de komende weken leest u meer over Janson Schoenen & Schoenmakerij in deze krant.

MTB-event

Zoals vermeld is het 25 dagen feest bij Janson Schoenen. Naast de lopende acties die vermeld staan in de advertentie in deze krant, worden geregeld speciale dagen gehouden. Zo kan iedereen zondag 8 oktober van 11.00 tot 17.00 uur bij Janson terecht voor het MBT-event. Een dag waarbij het schoenmerk MBT centraal staat. Marcel: "MBT is niet zomaar een merk. Het is de meest unieke schoen ter wereld en speciaal ontwikkeld om het lichaam te activeren tijdens het staan en lopen. MBT schoenen zijn uiterst comfortabel en helpen om dagelijks meer te bewegen. De schoen creëert instabiliteit, waardoor het lichaam instinctief naar balans zoekt. De schoenen zijn in verschillende kleuren en types te verkrijgen, van sportief tot netjes. Zo verkopen wij ook MBT laarzen. Tijdens ons MBT-event krijg je van ons € 25,- korting op het eerste paar bij inlevering van oude schoenen. Maar dat is nog niet alles! Bij aankoop van een tweede paar krijgt men twee keer € 25,- korting. Dat betekent dus een voordeel van € 75,- bij aankoop van twee paar MBT schoenen. Als dat geen feest is!", benadrukt Marcel. "Kom zondag naar onze winkel in winkelcentrum Dorperweerth en profiteer. Uiteraard verkopen wij ook andere topmerken en geven wij advies voor optimaal wandel- en beweegplezier."
Janson Schoenen & Schoenmakerij - winkelcentrum Dorperweerth - Drooghe Bol 1021 - 1788 VA Julianadorp - tel. 0223-647327 - www.jansonschoenen.nl

Artikel geplaatst op zondag 08 oktober 2017 - 07:00