Rodi

Oogmeet- en Fixatie Disparatie weken bij Van Dijk Optiek

JULIANADORP / HIPPOLYTUSHOEF - Om de meest precieze meting te kunnen verrichten, heeft Van Dijk Optiek de Hoya EyeGenius aangeschaft. Dit is een hulpmiddel om fixatie disparatie zo exact mogelijk te bepalen en ontwikkeld in samenwerking met orthoptisten, optometristen en oogartsen. Van Dijk Optiek in Julianadorp heeft deze maand een aanbieding met een bril met Hoya glazen.


Hoya’s EyeGenius stelt in minder dan tien minuten de waarden van fixatie disparatie vast. Het meet FD onder binoculaire omstandigheden en berekent op basis van de meetresultaten de desbetreffende compenserende prisma’s in 0,01 pdpt. De software leidt de opticien snel en moeiteloos door het meetproces, waarbij de klant op interactieve wijze wordt betrokken.
Fixatie disparatie lijdt tot onder andere hoofdpijnklachten, overgevoeligheid voor licht, vermoeide en branderige ogen, nek- en schouderklachten en leesproblemen. Daarnaast volgen en bezoeken de medewerkers van Van Dijk Optiek regelmatig congressen en cursussen om up to date blijven van de meest recente ontwikkelingen op oogmeet gebied en contactlensinnovaties. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken www.vandijkoptiekjulianadorp.nl
De maand oktober krijgt u aankoop van een complete bril met Hoya glazen (inclusief de hardste coating ) een Unieke Bureau Kalender 2018 cadeau, met 365 Optische Illusies aan deze kalender werkten vele beroemde internationale kunstenaars op het gebied van illusies en Optische fenomenen mee.
Nieuwsgierig en benieuwd? Kom langs of maak vrijblijvend een afspraak met de vestiging in Julianadorp, tel. 0223-641582 of Hippolytushoef, tel. 0227-591057.

Artikel geplaatst op donderdag 05 oktober 2017 - 08:40