Rodi

Groot feest bij Janson Schoenen
25-jarig bestaan wordt gevierd met acties en voordeel

Marcel en Karin Janson verkopen een ruim assortiment aan comfortabele schoenen. (Foto: Vincent de Vries / RM)

JULIANADORP - Janson Schoenen & Schoenmakerij in winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp bestaat 25 jaar en dat gaat niet ongemerkt voorbij. "Wij vieren dit jubileum met 25 aantrekkelijke en feestelijke dagen", vertelt mede-eigenaar Marcel Janson enthousiast. "Wij laten onze klanten graag profiteren, want zij hebben de afgelopen 25 jaar vertrouwen in ons gehad en daar zijn wij ze uiteraard erg dankbaar voor."


Als eerste kleine zelfstandige vestigde Janson zich 25 jaar geleden in het nieuwe winkelcentrum Dorperweerth aan de Drooghe Bol in Julianadorp. "Om precies te zijn openden wij de winkel op 2 november 1992. Uiteraard was dit een spannende tijd, maar de loop zat er direct goed in", kijkt Karin Janson terug op de beginperiode.

Wandel- en vrijetijdschoenen

Janson Schoenen is in de loop der jaren uitgegroeid tot het adres voor schoenreparatie, sleutelservice en natuurlijk de verkoop van verschillende merken schoenen en laarzen. Voor zowel vrije tijd als outdoor- en wandelschoenen. Bekende merken die Janson verkoopt zijn onder andere MBT, Teva en Clarks. Marcel: "MBT is niet zomaar een merk. Het is de meest unieke schoen ter wereld en speciaal ontwikkeld om het lichaam te activeren tijdens het staan en lopen. MBT schoenen zijn uiterst comfortabel en helpen om dagelijks meer te bewegen. De schoen creëert instabiliteit, waardoor het lichaam instinctief naar balans zoekt. De schoenen zijn in verschillende kleuren en types te verkrijgen, van sportief tot netjes. Zo verkopen wij ook MBT laarzen." Tevens verkoopt Janson ondersteunende sokken. "Zo kunnen wij optimaal wandelplezier bieden aan onze klanten." Naast het aanbod aan schoenen en laarzen kan men in de winkel ook terecht voor slippers, sloffen en klompen. "Een uitgebreid assortiment dus. Bovendien hebben wij vanwege ons 25-jarig bestaan verschillende acties. Kom dus naar onze winkel in winkelcentrum Dorperweerth en profiteer. Kijk in onze advertentie in deze krant voor andere acties."
Inruilactie

Zondag 5 november krijgen klanten bij inlevering van hun oude, bruikbare schoenen 25 euro korting bij aankoop van nieuwe schoenen. De ingeleverde schoenen gaan naar een goed doel.
Janson Schoenen & Schoenmakerij - winkelcentrum Dorperweerth - Drooghe Bol 1021 - 1788 VA Julianadorp - tel. 0223-647327 - www.jansonschoenen.nl

Artikel geplaatst op zondag 05 november 2017 - 07:00