Rodi

Loes van Loon bij Aurora

DEN HELDER - Op uitnodiging van ‘Aurora’ komt op woensdag 8 november het bekende medium Loes Van Loon naar de Boerderij, Magdalena van Waardenburglaan 22, Den Helder. De avond begint om 20.00 uur en is voor iedereen toegankelijk.


Het medium Loes van Loon geniet landelijke bekendheid en dat komt omdat zij meerdere (acht) paranormale boeken heeft geschreven. Haar meest recente boek is: ‘Gedragen door de Alkracht’. Dit is het achtste boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes. De cyclus van boeken van de gids Hebenes en zijn medium is hiermee voltooid. Het centrale thema van dit achtste boek is de relatie tussen het op aarde levende medium en de wereld van de gids die vanuit een groter overzicht leeft in het onzichtbare deel van onze dimensie. Dit boek wil ook laten zien vanuit welk liefdevol perspectief en eeuwenlange samenwerking met de ziel van het medium, de ideale samenwerking tot stand kan komen.
Al deze boeken zijn tot stand gekomen door de samenwerking van Loes van Loon en haar hoofdgids Hebenes die zij vanuit een eerder leven heeft gekend. Hij geeft haar via automatisch schrift het materiaal voor haar boeken door. Meer nieuws over Loes van Loon en Hebenes is er op de website van Aurora. Deze avond zal Loes van Loon helderziende waarnemingen doen aan de hand van foto’s van overleden personen. Belangstellenden voor deze avond worden verzocht om één foto mee te nemen. De entree bedraagt zeven euro.
Voor meer informatie: https://123aurora123.wordpress.com

Artikel geplaatst op maandag 30 oktober 2017 - 11:52