Rodi

Disney musicallessen bij Musicool

(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER – Musicool is op zoek naar jeugd die van dansen, zingen en/of acteren houdt. Kinderen tussen de tien en vijftien jaar oud die het gaaf lijkt om in zes lessen met diverse Disney musicals aan de gang te gaan, kunnen deelnemen aan het ‘Musicool Block’ into Disney.


Theatermakerij Musicool biedt, naast de musicalproductiegroep, tevens Musicool-Blocks aan. Deze blokken bestaan uit zes lessen met elke keer een ander thema. Aan het eind tijdens de zesde les wordt een block afgesloten met een korte presentatie voor familie en vrienden. Tijdens into Disney gaan de kinderen aan de gang met verschillende Disney musicals als Frozen, High School Musical, Lion King, Beauty and the Beast en Tarzan.
Het ‘Musicool Block’ into Disney start donderdag 9 november om 18.15 uur en duurt tot 19.15 uur. De lessen zijn voor jeugd tussen de tien en vijftien jaar en worden gegeven in De Draaikolk te Den Helder. Deelname aan een Block van zes lessen kost twintig euro. Een proefles volgen is mogelijk, kijk voor de voorwaarden, meer info en opgave op de website www.musicool.nl

Artikel geplaatst op woensdag 01 november 2017 - 10:10