Rodi

De Linnenkoerier

(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Al meer dan dertig jaar verzorgt Veldman Linnenverhuur het linnenbeheer voor hotels, restaurants en vakantieparken door het hele land. Sinds 2016 is de dienst ‘De Linnenkoerier’ opgezet en toert deze door Noord-Holland om schoon, gladgestreken én fris-ruikend linnen af te leveren. Aan B&B’s, vakantiehuisjes, kamers, overal. En komen er nieuwe gasten aan? Dan staat de linnenkoerier, ruim op tijd, op de stoep om het gebruikte goed mee te nemen, en een schone versie bedlinnen af te geven.


Het is een veelgevraagde dienst in een tijdperk waarin het verhuur van huisjes populair is. Want ja: een kamer, chalet of bungalow verhuren is voor veel mensen een te gekke business. Wie wil dat nou niet? Toch wordt het runnen van een B&B vaak geromantiseerd en worden veel randzaken verkeerd ingeschat. Het continue proces van bedden verschonen bijvoorbeeld, wat tijdrovend is, prijzig blijkt en veel energie vergt.
Verhuurders willen het beste voor hun gasten en geven steeds meer persoonlijke aandacht. Om dit te kunnen blijven doen, en voor de eigen adempauze, is De Linnenkoerier de uitkomst. Ga maar eens na: het hele proces van wassen, strijken en opvouwen van het bedlinnen uit handen laten nemen; zeker als de gasten elkaar snel opvolgen.
Nieuwsgierig? Maak een afspraak met De Linnenkoerier. Adviseurs komen graag langs voor verdere uitleg en luisteren naar alle wensen.
www.delinnenkoerier.nl

Artikel geplaatst op dinsdag 07 november 2017 - 09:31