Rodi

Succesvolle trouwbeurs

(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - De Trouwbeurs in Fort westoever van zondag 5 november was een groot succes. Om 12.00 uur waren alle standhouders er klaar voor, de trouwbeurs in Fort Westoever Den Helder ging van start, en waar menig beurs een lauwe start kent en de standhouders heerlijk kunnen bijkletsen en koffie drinken was daar op deze zondag in Den Helder geen sprake van. De deur ging open en de eerste enthousiaste bruidsparen meldden zich, ze werden ontvangen met een drankje en een hapje, en dit ging zo door tot 16.00 uur.


Dave van Fort Westoever was bijzonder tevreden over de grote opkomst, de reacties van de Helderse paren en de gezelligheid die de hele middag heerste in 'zijn' Fort was ongekend. "Dit was nodig in Den Helder, wat een leuk initiatief!", zei hij na afloop. De organisatie, bruidswinkel Het Boudoir en Schutz mannenmode, beide uit Hoorn waren onder de indruk van de grote opkomst en het enthousiasme van de bezoekers. ''Hier hadden we op gehoopt, bijzonder leuk dat Den Helder onze trouwbeurs zo druk bezocht heeft, zo ontzettend veel geïnteresseerde paren hadden we niet verwacht, een warm bad!", aldus Rosalie Schutz.
Bijzonder aan deze beurs was natuurlijk het enorme prijzenpakket, één van de bezoekende paren kon een compleet verzorgde trouwdag winnen. Om 16.00 uur vond de trekking plaats en zeer veel bruidsparen waren aanwezig om deze prijzenpot hopelijk mee naar huis te nemen. Helaas was de winnares niet meer aanwezig. Maar om de prijs in ontvangst te nemen, na een telefoontje van de organisatie, kwam zij graag nog even terug. "Een jaar eerder trouwen kan misschien de realiteit worden voor Nick en Sylvana, met een bijzonder grote prijzenmand gingen zij deze zondag naar huis. Van harte gefeliciteerd namens alle ondernemers, het is jullie gegund. Tot snel als wij jullie mogen helpen met de voorbereiding van jullie dag!", besluit Rosalie Schutz.

Artikel geplaatst op woensdag 08 november 2017 - 12:16