Rodi

Enorme collectie op elk gebied
Villa Star, dé specialist in Woninginrichting

Het team van Villa Star (Carlos, Tommie en Anja) staat klaar om alles op gebied van woninginrichting te tonen. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Villa Star Woninginrichting is nu anderhalf jaar gevestigd op hun nieuwe adres in winkelcentrum Schooten Plaza in Den Helder. "En dat bevalt ons heel erg goed", steekt eigenaresse Anja Weller van wal. "Ook krijgen wij van klanten erg positieve reactie over de ruime en overzichtelijke winkel en op de mooi ingerichte etalage."


Villa Star Woninginrichting is van alle markten thuis. Het Helderse bedrijf levert vloeren, gordijnen, raamdecoratie en binnen- en buitenzonwering. Ook het compleet inrichten van kantoren, restaurants en andere ruimtes die voor commerciële doeleinden worden gebruikt is voor Villa Star geen probleem. "Maar ook voor de kleinere aankopen, zoals deurmatten weet iedereen ons te vinden." Samen met compagnon Carlos Villarroel runt Weller de speciaalzaak. "Op heb gebied van vloeren leveren we haast alle denkbare soorten: laminaat, pvc, tapijt en vinyl. Vooral de collectie PVC vloeren is enorm." Verder heeft Villa Star nog altijd de samenwerking met MondiArt. In de winkel hangen diverse schilderijen, als decoratie, maar ook voor de verkoop. De schilderijen kunnen zowel op aluminium, canvas en glas geleverd worden. "Een actie die we doorlopend voeren en die loopt als een trein is onze bekende trappenactie! Vanaf € 175,- kunnen wij een complete trap stofferen."

Ontzorgen

Villa Star levert op maat en kan het gehele traject van A tot Z verzorgen. Van het advies en inmeten tot het leggen, ophangen of plaatsen. “We bieden een vriendelijke en betaalbare service om onze klanten gedurende het hele project te ontzorgen”, legt Weller uit. “Alle bij ons aangeschafte producten kunnen tegen een aantrekkelijk tarief gemonteerd, geplaatst of gelegd worden."
Villa Star Woninginrichting - Vrede en Vrijheid 6 - 1785 RM - Den Helder - info@villastar.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 10 november 2017 - 11:30