Rodi

Groet Auto opent nieuw pand in Den Helder
Iedereen van harte welkom op openingsdagen

Groet Auto is een onvervalst familiebedrijf. (Foto's: Vincent de Vries/RM)

DEN HELDER – Met de realisatie van een hagelnieuw pand aan de Kievitstraat 18 in Den Helder, verenigt Groet Auto twee bedrijven onder één dak. Waar de autodealer voorheen gevestigd was in de C. de Houtmanstraat met de merken Hyundai en Mazda en in de Baljuwstraat bekend stond als Peugeot-dealer en Profile Tyrecenter, kan de klant vanaf heden voor deze merken terecht in het nieuwe gebouw dat van alle gemakken is voorzien en volledig beantwoordt aan de eisen van deze tijd.


Autobedrijf Groet is al 40 jaar een begrip in Den Helder en omstreken, en sinds 2000 ook in Schagen vertegenwoordigd. “Het 40-jarig jubileum van ons familiebedrijf vieren we het gehele jaar door en in het weekend van 23, 24 en 25 november komen daar de feestelijke openingsdagen bij”, zegt Arjan Groet op de gloednieuwe locatie in het bijzijn van zijn zusters Tineke en Margriet. “22 november gaan de deuren officieel open en de drie dagen daarna zijn we geopend voor zowel onze vaste klanten als het overige publiek”, vult Tineke aan. “We verzorgen tijdens deze dagen op aanvraag rondleidingen door ons nieuwe pand omdat we er trots op zijn.” Margriet beaamt dat met de woorden: “We vinden het heel leuk om onze gasten daarin mee te laten delen.”


Fantastische locatie

De kersverse locatie herbergt zowel een showroom met alle Hyundai modellen als een showroom met de nieuwste Peugeots. Daarnaast is Groet Auto servicedealer van Mazda en verzorgt ze de aftersales van dit merk. Arjan: “Verder is een prachtige receptie gerealiseerd en heeft het Profile Tyrecenter een eigen entree. Daar kunnen we alle universele merken via het Profile-concept bedienen.” Zichtbaar verguld vervolgt hij: “We zijn hier op een fantastische locatie gevestigd, want de Kievitstraat vormt een heel belangrijke verbindingsweg naar het centrum toe. We beschikken bovendien over een grote frontbreedte, waar aan de ene kant een 60-tal occasions staan onder de overkapping op het plein en zich aan de andere kant een ruime parkeerplaats bevindt.”

Supermodern

Ook de werkplaats bij Groet Auto mag er zijn. Tineke: “Deze is van alle gemakken voorzien en bevat prachtige lichtstraten. Onze technische mensen in de werkplaats ontbreekt het aan niets om optimaal te kunnen werken. Overal is aan gedacht, mede dankzij onze grondlegger en vader Jan, die de nieuwbouw van A tot Z heeft begeleid. Dit allemaal in samenwerking met Aannemersbedrijf G. Borst die overal in mee gedacht heeft en fantastisch werk heeft afgeleverd, tezamen met meerdere lokale ondernemers. Wij verwelkomen onze vaste en nieuwe klanten dan ook vol vertrouwen.”
N.B. Tankservice Den Helder blijft overigens gewoon geopend aan de Baljuwstraat!
Groet Auto - Kievitstraat 18 - 1781 ZE Den Helder - tel. 0223-630 000
Groet Auto - De Fok 12 - 1742 PD Schagen - tel. 0224-292997
www.groetauto.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 03 november 2017 - 13:49

Foto's