Rodi

Feest bij Sanisale en Keukensale
Sanisale Den Helder bestaat vijf jaar en Schagen viert het feestje mee

Sanisale Den Helder bestaat vijf jaar.

DEN HELDER/SCHAGEN - Sanisale.com Den Helder bestaat vijf jaar en dat is een feestje waard! Iedereen wordt voor het feestweekend van 2 en 3 december uitgenodigd in een van de showrooms. Want de filialen in Schagen vieren het feestje mee. Natuurlijk ontbreken de ballonnen en de spectaculaire verjaardagactie niet.


Wie jarig is, trakteert. Daarom kunnen klanten de gehele week en zondag 3 december draaien of dobbelen voor tot wel 12 % extra korting bovenop het 21 procent BTW-voordeel! In de filialen van Sanisale.com en Keukensale.com in Den Helder en Schagen zijn in totaal meer dan 2800 vierkante meter sanitair en keukens te vinden.


Sanisale

Wie iets nieuws zoekt voor badkamer, douche of toilet kan niet om de specialisten van Sanisale heen. Dat geldt niet alleen voor particulieren, maar ook voor aannemers, zzp'ers en kleine zelfstandige installateurs. Wie de uitgezochte materialen professioneel geïnstalleerd wil hebben, kan hiervoor terecht bij een erkend montagebedrijf uit de regio. Sanisale.com levert A-merken sanitair tegen bodemprijzen. Maar ook een goede service, uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen en een stuk vakwerk. In de ruime showrooms zijn meerdere badkamers en doucheopstellingen te zien. Bezoekers kunnen zich een beeld vormen van een complete badkamer, maar een andere opstelling en tegelcombinatie is altijd mogelijk en voor elk budget. Ook voor een (gratis) 3D ontwerp kan de klant bij Sanisale.com terecht.
Keukensale

Keukensale.com is een keukenzaak met prachtige Duitse topkwaliteit keukens en apparatuur van Zanussi, AEG, Siemens, M-System en Boretti. Gegarandeerd tegen de laagste prijzen. In de nieuwe, mooie en overzichtelijke keukenshowrooms kan een gratis 3D-ontwerp worden gemaakt waarin alle wensen zijn opgenomen. Persoonlijk contact en een deskundig advies staan bij Keukensale voorop. De keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland.
Totaalconcept

Ketelsale.com (Den Helder) is net als Keukensale.com gevestigd in de Sanisale.com-vestiging. Hét totaalconcept voor een ruime keuze aan toiletten en tegelvloeren tot een volledige badkamer. Van een nieuwe energiezuinige cv-ketel tot een zelf samengestelde keuken.
Spectaculaire actie

Reden genoeg om in het feestweekend van 2 en 3 december langs te komen voor een kijkje, kennismaking, korting, een hapje en drankje. Kom naar de showrooms aan de Energieweg 11 op het Ravelijncenter te Den Helder en de Witte Paal 241a te Schagen en vraag een gratis en vrijblijvend 3D-ontwerp of offerte aan voor de ultieme droomkeuken of badkamer. Zaterdag geopend van 09.30 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
*Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Artikel geplaatst op woensdag 29 november 2017 - 08:50