Rodi

'Veel interactie met onze zoekers'
Snelle verkoop bij Van Keulen Makelaars

(Foto: Peter van Aalst)

DEN HELDER - De huizenmarkt trekt flink aan. Het consumentenvertrouwen is groter, de hypotheekrente nog steeds laag. Van Keulen Makelaars springt daar op in en biedt interessante, laagdrempelige mogelijkheden om het eigen huis te verkopen en uit te kijken naar een nieuw stulpje.


"We verkopen snel en voor een goede prijs", zegt Sebastiaan van Keulen van Van Keulen Makelaars over de aan- en verkoop van huizen in Den Helder en Julianadorp. "De rente is nog steeds laag, en daarmee de maandlasten ook, waardoor het voor veel mensen die uitkijken naar een andere woning interessant om tot actie over te gaan. Bovendien komt het weer voor dat we woningen binnen weken, in plaats van maanden verkopen. Ter oriëntatie voor de verkoop van de eigen woning kunnen oriënterende verkopers op www.vankeulenmakelaars.nl gebruikmaken van de Koperscheck, een handige, laagdrempelige toepassing om te kijken hoeveel de eigen woning nu waard is."
Op dezelfde website is duidelijk de transparante werkwijze van Van Keulen Makelaars te zien. "Zo werken wij, om de woning optimaal op de markt aan te kunnen bieden, met professionele fotografen en verkoopstylisten. Stylingadvies om de woning woonklaar te maken is gratis. Die werkwijze leidt tot snellere verkoop. Verder adverteren we in plaatselijke huis-aan-huisbladen en staat alles bij ons bovenaan op funda.nl." Van Keulen Makelaars is tevens online actief, onder andere op sociale media. "We zoeken uit waar zoekers op Funda naar kijken voor optimale presentatie en de juiste vraagprijs en presenteren een deel van het aanbod ook op Facebook. Daardoor hebben we veel interactie met zoekers en kan hun huis snel verkocht en aangekocht worden."
Kijk voor informatie op www.VanKeulenMakelaars.nl of loop gerust binnen voor meer informatie aan de Middenweg 154-156 in Den Helder. Tevens is Van Keulen Makelaars van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar op 0223-616400.

Artikel geplaatst op vrijdag 24 november 2017 - 09:11