Rodi

Van Dijk Optiek
Laat slecht zicht geen belemmering zijn voor een mooie reis

JULIANADORP - Nu de wegen steeds drukker worden, moeten de ogen steeds grotere hoeveelheden gegevens verwerken. Rijden bij schemerlicht of in het donker is voor velen een ware opgave of wordt zelfs vermeden. Mist, zware regen, sneeuw en zonlicht kunnen het zicht allemaal negatief beïnvloeden. Bovendien werken LED-koplampen en straatlantaarns vaak verblindend.


EnRoute brillenglazen van HOYA zijn optimaal afgestemd op hoe men comfortabel kijkt en veilig rijdt in het verkeer. Ze zijn bovendien voorzien van een speciaal schitteringsfilter en een optioneel contrastfilter. Het zorgt ook voor een afname van afleidende reflecties en verbetert tegelijkertijd het contrast en de helderheid bij weinig licht. Het resultaat is meer ontspannen zicht, zelfs bij weinig licht en in andere belastende rijomstandigheden.

EnRoute najaarsactie

De laatste maanden van het jaar vragen veel van de ogen in het verkeer door de weers- en lichtomstandigheden. EnRoute brillenglazen zijn daarom in december extra aantrekkelijk geprijsd. Zo ontvangt uw men bij aanschaf van een enkelvoudige bril met EnRoute glazen €25,- korting en bij een multifocale bril €50,-.boven op de vaste korting van €40,- of €100.- En bij aanschaf van EnRoute als tweede bril ontvangt men zelfs één glas cadeau. Vraag naar de voorwaarden.

Artikel geplaatst op donderdag 30 november 2017 - 08:59