Rodi

Speeddate bij ’s Heeren Loo Julianadorp
Voor een baan die er echt toe doet

JULIANADORP - ’s Heeren Loo Julianadorp houdt woensdag 20 december van 18.00 tot 20.00 uur een speeddate. Werkzoekenden met een afgeronde, zorggerelateerde MBO (niveau 3 of 4) of HBO-opleiding zijn van harte welkom op de speeddate. Tijdens dit gesprek maken zij kennis met collega’s die vertellen wat het werk inhoudt en zij kunnen vragen beantwoorden.


Is er tijdens de speeddate direct een klik? Dan nodigt ’s Heeren Loo je uit om een dagdeel mee te lopen. Wil jij binnenkort starten als begeleider van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag? Stuur voor 18 december een mail naar danielle.bol@sheerenloo.nl en meld je aan voor de speeddate.

Werken bij ’s Heeren Loo

’s Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. Zij ondersteunen hierbij vanuit een cliëntvolgende houding en betrokkenheid bij het werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Het is belangrijk dat cliënten deel uit maken van een omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting.
In samenwerking met een multidisciplinair team bestaande uit gedragswetenschappers, een coach begeleider en uiteraard je directe collega’s, begeleid je cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. Lef en stevig in je schoenen staan helpt. Aan de andere kant helpen zij jou ook. Naast een hartelijk welkom en een gedegen inwerkperiode, krijg je diverse trainingen (zoals Triple C methodiek en weerbaarheid) en intervisie met je directe collega’s. Belangrijk is dat je reflectievermogen hebt en begrijpt welk effect jouw gedrag heeft op dat van de cliënt. Je mindset staat op het zelf-kunnen van de cliënt en het helpt als je rust uitstraalt.

Artikel geplaatst op dinsdag 05 december 2017 - 11:23