Rodi

Golden Bridge ruim negentien jaar een begrip in Den Helder

DEN HELDER - Golden Bridge wist zich van meet af aan te onderscheiden door uitsluitend authentieke smaken op de kaart te zetten en het restaurant sober te houden. Gasten van Golden Bridge bestaan voor het grootste deel uit inwoners van Den Helder.


Mensen komen terug bij Golden Bridge omdat het er vertrouwd is en omdat er consistent gekookt wordt. Dat is hun kracht. De koks houden het simpel en bewaken continuïteit in kwaliteit en smaak. "Wij willen 'hetzelfde' blijven, maar de omstandigheden, de markt en de gasten veranderen", aldus een van de koks. "Sinds enige tijd zijn we ons gaan richten op tapas, kleine hapjes en gerechtjes, die oorspronkelijk uit Spanje komen. Het begrip tapas is heel breed, maar feitelijk worden er allerlei kleine hapjes onder verstaan. Onbeperkt genieten van Oriëntaalse tapas voor één prijs." De specialiteiten van Golden Bridge zijn: onbeperkt Oriëntaalse tapas, heerlijke à la carte gerechten, afhaalservice en thuis bezorging. Iets te vieren? Vanaf vijftien personen levert Golden Bridge ook op locatie.

Kerstbuffet

Kerstmis staat weer voor de deur. De gelegenheid om uzelf en de hele familie eens goed te verwennen. Golden Bridge heeft daarom speciaal met kerst, zowel op 25 als 26 december, een heerlijk buffet. Voor meer informatie neem contact op via 0223 - 61 08 82
Willem Barentszstraat 167 - 169 • 1782 WZ Den Helder • www.restaurantgoldenbridge.nl

Artikel geplaatst op woensdag 06 december 2017 - 12:46