Rodi

Alles voor kerst en oudjaar bij Tuincentrum Den Helder

(Foto: Shutterstock)

DEN HELDER – Het team van Tuincentrum Den Helder heeft de afgelopen tijd met man en macht gewerkt om het tuincentrum om te toveren in kerstsfeer. En sinds half november ziet het er allemaal prachtig uit. "We horen van al onze klanten dat het er allemaal fantastisch uit ziet. De kerstbeleving van A tot Z en beregezellig bovendien, vooral ook door de tent met chocolademelk en de oliebollenkraam”, vertelt Andrea Kwast.


Het Helderse tuincentrum heeft een van de mooiste kerstshows van het land. Met veel aandacht voor beleving, prachtige assortimenten en bijzondere presentaties. “De show is dit jaar heel divers”, licht Andrea toe. “We hebben diverse themakamers ingericht in verschillende kleuren. Dit jaar voeren warme kleuren de boventoon. En natuurlijk hebben we heel veel kerstbomen. Ik durf wel te zeggen dat we de grootste collectie van de Noordkop hebben. De kerstbomen worden bovendien gratis ingepakt en naar de auto gebracht. Voor mensen met vervoersproblemen bezorgen we de boom aan huis.”

Vuurwerk

Binnen het tuincentrum bevindt zich ook het vuurwerkcentrum waar op 28,29 en 30 december vuurwerk wordt verkocht. “Vuurwerkcentrum Den Helder zit continu bovenop de laatste trends op vuurwerkgebied en ook dit jaar zijn daar de nieuwste effecten en leukste trends te vinden”, vervolgt Andrea. “Door de rechtstreekse import vanuit China, in samenwerking met Rubro vuurwerk, zijn de prijzen extreem laag. Profiteer dus niet alleen van de laagste prijs, maar profiteer ook direct van het beste, mooiste en meest spectaculaire vuurwerk op de Nederlandse markt.”
Het mooiste, beste en bovenal veiligste vuurwerk

Vuurwerkcentrum Den Helder biedt in elk prijssegment het mooiste, beste en veiligste vuurwerk aan. Dit houdt vanzelfsprekend ook in: zoveel mensen, zoveel wensen! Er is een assortiment voor iedereen, van de grootste cakeboxen tot de sterretjes voor de kleintjes en alles wat daar tussen in zit. "Wij zijn een erkend verkooppunt van de organisatie 'VuurwerkCheck', dat betekent dat al ons vuurwerk voldoet aan alle veiligheidseisen", benadrukt Andrea. Kom het assortiment bekijken en bestellen bij Tuincentrum Den Helder of bestel je vuurwerk direct online op www.vuurwerkcentrumdenhelder.nl
Geen zondagverkoop

Bestellingen kunnen worden afgehaald op 28, 29 of 30 december. Het vuurwerk dat het hele jaar verkocht mag worden staat al in de winkel. “Het is wel belangrijk dat mensen zich realiseren dat er zondag 31 december geen vuurwerk verkocht mag worden”, aldus Andrea. “Wij zijn zondag de 31ste gesloten en het zou vervelend zijn als mensen voor een dichte deur komen te staan. Het is overigens een wettelijke, landelijke regeling dat er zondag 31 december geen vuurwerk verkocht mag worden. Dat geldt dus voor alle winkels!”
Kijk voor de bomprijzen op www.vuurwerkcentrumdenhelder.nl of www.tuincentrumdenhelder.nl

Artikel geplaatst op woensdag 06 december 2017 - 12:10