Rodi

Ook voor onderhoud naar Van den Born Auto's

Monteur Peter van Etten en eigenaar Reindert van den Born van Van den Born Auto's. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - Van den Born Auto's levert het totale pakket en dus zijn klanten ook voor het onderhoud van de auto bij hen aan het goede adres. Per 1 januari is de samenwerking tussen de werkplaats van Van den Born Auto's en de Ambacht in goed overleg gestopt. Zodoende heeft eigenaar Reindert van den Born alles weer in eigen hand. "Als er wat schort aan de auto, dan wordt het bij ons gemaakt."


Aan de Autoboulevard in de Schooten is Van den Born Auto's al sinds 2007 een vertrouwd gezicht. Veranderingen zijn er in de tussenliggende jaren wel degelijk geweest, vertelt Reindert. "De autowereld verandert constant. Je moet dus continu met de tijd meegaan en de kennis bijhouden. Bij ons kan men terecht voor het onderhoud van de universele merken en klanten kopen bij ons een auto met garantie."

Mobiel houden

De filosofie van Van den Born Auto's staat en valt met mobiliteit, stelt Reindert. "Wij willen de klant mobiel houden. Dus als de auto langer in onderhoud is, dan denken wij mee hoe we tot een oplossing kunnen komen. Dan kun je denken aan een leenauto of een huurauto wanneer men bijvoorbeeld dagelijks naar Amsterdam heen en weer moet. En wanneer men toe is aan een andere auto, dan is er bij ons keuze genoeg. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in occasions tot 10.000,- euro, waarbij er geen afleveringskosten worden gerekend." Voor wie een auto wil bezichtigen is het raadzaam om een afspraak te maken.
Bij Van den Born Auto's kan men terecht voor inkoop, verkoop, onderhoud en verhuur van auto's aan Bedrijfsweg 1a in Den Helder, 0223-669992. Met het onderhoud in eigen hand is er in de werkplaats ook werk genoeg voor een extra allround monteur. Zie voor meer informatie: www.vandenbornautos.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 09 februari 2018 - 14:09