Rodi

Handen uit de mouwen voor senioren

DEN HELDER - Het Oranje Fonds organiseert vrijdag 9 en zaterdag 10 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.


Ook Zorggroep Tellus doet mee met NLdoet. Op locatie De Lichtboei zijn de terrasbanken aan de voorzijde van het gebouw nodig toe aan vervanging. De banken worden veel door bewoners gebruikt, voornamelijk in de lente en zomer, om te genieten van de buitenlucht met een kopje koffie, om een praatje op te maken of om te wachten op de taxi.
Tijdens de NLdoetdag bij Tellus is het de bedoeling dat er nieuwe banken worden gemaakt, zodat de bewoners ook aankomende lente en zomer weer heerlijk buiten kunnen zitten. Bouwmaterialen worden door Tellus verzorgt. "Echter, zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken op vrijdagochtend 9 maart", vertelt de voorzitter van de Evenementencommissie van Tellus. In ruil voor de hulp biedt Tellus de vrijwilligers een heerlijke lunch aan.
Vrijwilligers die mee willen doen tijdens NLdoet, kunnen zich aanmelden door te bellen naar de receptie van De Lichtboei, tel. 0223-638500 of De Groene Vecht, tel. 0223-685920 of door een e-mail te sturen, met naam en telefoonnummer naar: info@zorggroeptellus.nl

Artikel geplaatst op donderdag 22 februari 2018 - 11:42