Rodi

Cursus mindful mediteren en de sleutel naar geluk

DEN HELDER - Karin en Robert Gilhuijs gaan vrijdagavond 23 maart op basisschool De Dijken in Den Helder, van start met een nieuwe cursus mindful mediteren en de sleutel naar geluk.


Een inspirerende nieuwe cursus over geluk, liefde en verbinding. Geluk is niet iets dat ontstaat op 1 januari. Geluk en een gelukkig nieuw jaar creëer je elke dag weer in het NU vanuit verbinding met jezelf en je omgeving. In deze cursus gaan Karin en Robert Gilhuijs met onder andere speciale meditatieoefeningen leren het geluk in jezelf te vinden en zal de cursist ervaren hoe het je verder helpt in je leven. Meditatie zorgt voor innerlijke rust en voor heling van lichaam en geest. Een cursus voor een ieder die zich wil leren verbinden en de innerlijke rust en het geluk wil ervaren. Er gaat geoefend worden met verschillende meditatieoefeningen die op een stoel plaatsvinden. Ervaring is niet nodig.
Cursusdata vrijdag 23, 30 maart en 6, 13, 20 april van 19.30 uur tot 21.30 uur. Voor verdere informatie en/of opgave deelname, kijk op www.karoszorg.nl of bel 0223-522149.

Artikel geplaatst op maandag 19 februari 2018 - 16:19