Rodi

Topmedium bij Aurora

DEN HELDER - Op uitnodiging van Aurora komt woensdag 7 maart het bekende medium Loes Van Loon naar de Boerderij aan Magdalena van Waardenburglaan 22 in Den Helder. De avond begint om 20.00 uur en voor iedereen toegankelijk. Entree € 7,00.


Het medium Loes van Loon geniet landelijke bekendheid en behoort tot de beste mediums van Nederland. Zij heeft acht paranormale boeken geschreven en daarmee is de cyclus voltooid. Het meest recente boek van haar is: ‘Gedragen door de Alkracht’.
Al deze boeken zijn tot stand gekomen door de samenwerking van Loes van Loon en haar hoofdgids Hebenes die zij vanuit een eerder leven heeft gekend. Hij geeft haar via automatisch schrift het materiaal voor haar boeken door. Meer nieuws over Loes van Loon en Hebenes is er op de website van Aurora.
Deze avond zal Van Loon helderziende waarnemingen doen aan de hand van foto’s van overleden personen. Belangstellenden voor deze avond worden verzocht om één foto mee te nemen. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel gewenst. Voor meer informatie en reserveren: https://123aurora123.wordpress.com

Artikel geplaatst op woensdag 28 februari 2018 - 10:01