Rodi

Gratis KitchenAid bij I-KOOK keukens Den Helder

DEN HELDER - De komende actiemaand staat I-KOOK keukens Den Helder in het teken van luxe KitchenAid apparatuur. Bij aankoop van een complete keuken ontvangt elke klant voor 400 euro aan KitchenAid apparatuur naar keuze.


Het leveren van de mooiste keuken voor de beste prijs. Dat is de missie waar I-KOOK zich al tien jaar dagelijks volop voor inzet. Het jonge, snel groeiende familiebedrijf telt inmiddels twintig vestigingen door heel Nederland. Bij I-KOOK Den Helder kan men terecht voor alle keukenvragen en -verwachtingen. Eén adres, voor elk budget, met altijd een ruime garantie. Eén aanspreekpunt, voor alle keukenzaken. Van offerte en levering tot storing of beschadiging. Dát is I-KOOK, altijd persoonlijk.
"Bij I-KOOK hoef je je geen zorgen te maken dat je teveel betaalt en weet je ook altijd wáár je voor betaalt", aldus een medewerker. "De prijs is de prijs, op de website en in de showroom. Doordat I-KOOK scherp en slim inkoopt, vind je altijd de mooiste keuken voor de beste prijs. En dat geldt ook voor alle denkbare keukenapparaten. Naast een kwaliteitsproduct, koop je bij I-KOOK zekerheid. De zekerheid van een lang en plezierig keukenleven. Het vinden van jouw droomkeuken was nog nooit zo leuk en eenvoudig!"

Persoonlijke keukencoach

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe keuken wordt de klant bijgestaan door een keukencoach. "Op een persoonlijke en transparante wijze word je gecoacht bij het vinden van een betaalbare keuken die geheel voldoet aan alle wensen. De persoonlijke keukencoach is altijd het vaste aanspreekpunt. Elke keukencoach wordt ondersteund door een zeer solide organisatie waardoor afspraken altijd worden nagekomen, zónder verrassingen achteraf. Kwaliteit is jouw zekerheid. Voordat je een bezoek brengt aan de moderne, ruime showroom kun je op de website www.i-kook.nl al een hoop inspiratie opdoen. Je krijgt niet alleen een duidelijk overzicht van het assortiment en de mogelijkheden, maar je kunt jouw droomkeuken direct vormgeven in 2D en 3D. In enkele simpele stappen wordt jouw complete keukendroom tot leven gewekt. Ontwerp zelf de keuken, voeg relevante elementen als ramen en deuren toe en vind de ideale indeling voor alle keukenapparaten en -accessoires, die niet mogen ontbreken."
I-KOOK staat voor: professioneel antwoord door een vakman op alle vragen, altijd een showroom in de buurt, geen onverwachte kosten door transparante prijzen, gegarandeerd topkwaliteit voor de beste prijs door slimme inkoop en geen installatiezorgen dankzij onze eigen montagedienst. Nieuwsgierig geworden? Neem de maten van je keuken mee en bezoek snel de showroom van I-KOOK Den Helder of maak een afspraak via de internet site.

Koopzondag

I-KOOK aan Ravelijncenter 31 (tussen Beter Bed en Grando) in Den Helder is zondag 4 maart geopend. Zie ook www.i-kook.nl voor alle koopzondagen en andere informatie en de laatste acties.

Artikel geplaatst op donderdag 22 februari 2018 - 13:00