Rodi

Den Helder krijgt Ambiance!

Ervaar wat Ambiance Van Brederode te bieden heeft. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Al jaren kunnen mensen uit de gehele regio Den Helder aan het Ravelijncenter terecht voor een uitgebreid assortiment raamdecoratie, verf, behang, vloeren en zonwering. Naast Thuisin Van Brederode kan men in dit pand sinds donderdag 1 maart ook Ambiance Van Brederode vinden, de nieuwste vestiging van de grootste zonweringspecialist van Nederland! Door de aansluiting bij deze formule is het assortiment uitgebreid met een complete en kwalitatief hoogwaardige collectie zonwering, terrasoverkappingen en buitenlevenproducten.


“Sinds onze oprichting is het te doen om onze klanten maximaal te laten genieten in en om hun huis. De laatste jaren zien we de trend dat mensen steeds vaker én langer willen genieten van het buitenleven waardoor binnen en buiten steeds meer in elkaar over gaan. Daarom hebben we ons assortiment al een paar jaar terug uitgebreid met buitenzonwering en overkappingen”, vertelt Siegfried Doodeman, één van de twee eigenaren. “Daardoor kunnen we onze klanten voorzien van een totaaladvies op gebied van sfeer, lichtregulatie en temperatuurbeheersing voor hun binnen- en buitenruimtes. En, na al die jaren zijn is Van Brederode een gevestigde naam in de regio Den Helder. Dat biedt onze klanten het vertrouwen dat we goed werk leveren”, vult compagnon John Boltendal aan.
De aansluiting bij Ambiance was voor het ondernemersduo een logische stap. “De keuze voor Ambiance past perfect bij onze filosofie dat je moet doen waar je goed in bent. Zo zorgt Ambiance voor een uitgebreid assortiment, constante kwaliteit, goede prijzen en marketingondersteuning. Wij kunnen ons daardoor volledig focussen op het goed adviseren van klanten, zorgen voor een vakkundige montage en alles wat daarbij komt kijken. Een samenwerking waar zowel wij als onze klanten dus direct van profiteren”, licht Siegfried toe.
Ambiance staat voor sfeer en dat merken bezoekers direct zodra ze de volledig verbouwde showroom van Ambiance Van Brederode binnenstappen. De showroom is aangepast aan het inspirerende showroomconcept van Ambiance. “De producten staan op ware grootte opgesteld zodat men echt kan ervaren hoe het product er bij hen thuis uit gaat zien. Door de ruime keuze uit opties, kleuren en doeken helpen we de klant het product helemaal op hun eigen wensen en leefsituatie af te stemmen”, besluit John.
Benieuwd wat Ambiance Van Brederode in huis heeft? Kijk dan op www.ambiance.nl/vanbrederode of kom langs in de geheel vernieuwde showroom. De eerste weken zijn er tevens diverse aantrekkelijke openingsacties.

Artikel geplaatst op vrijdag 02 maart 2018 - 10:15