Rodi

Ambiance Van Brederode is uniek in de Noordkop

De nieuwe showroom van Ambiance Ban Brederode. (Foto's: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - "De beste twee formules op het gebied van woninginrichting en zonwering zijn sinds begin maart bij ons te vinden", zegt Siegfried Doodeman van Thuisin van Brederode en Ambiance Van Brederode. Dankzij een grootscheepse verbouwing mag de Helderse specialist zich nu de 39e vestiging noemen die voldoet aan het eisenpakket van leverancier Ambiance.

Siegfried is dan ook zichtbaar trots op de kwalitatief sterke uitbreiding van Van Brederode in het Ravelijncenter 1 in Den Helder. "Waar we voorheen onze verfgroothandel hadden, is de beschikbaar gekomen ruimte nu een showroom van circa 200 m2 voor de zonweringen van Ambiance. In de Noordkop zijn wij de enige zaak die deze producten op deze wijze kunnen tentoonstellen."

Uniek

De aansluiting bij de organisatie van Ambiance is eigenlijk een logische stap, vindt Siegfried. "De afgelopen jaren gingen wij ons steeds meer bezig houden met zonweringen. In dat segment is Ambiance het beste 'merk' als je het zo wilt noemen. Eigenlijk is het meer een organisatie die qua marketing strategie een sterke partij is. Zo is er momenteel een landelijke reclamecampagne te zien op tv, iets waar wij als afzonderlijke onderneming natuurlijk niet zo makkelijk voor elkaar krijgen. Juist door de samenwerking met de andere Ambiance-vestigingen in Nederland kan dat wel. Zodoende zijn wij als Helderse vestiging van Ambiance uniek in deze regio doordat wij kwalitatief hoogwaardige zonwering, terrasoverkappingen en buitenlevenproducten verkopen van deze producent."
Assortiment

In de Ambiance-showroom kan iedere bezoeker met eigen ogen aanschouwen wat er tegenwoordig allemaal mogelijk. Met een klik op de afstandsbediening toont Siegfried aan hoe snel de zonwering in werking gezet kan worden. "Waar je vroeger bij zonwering last had van lichtverlies in het huis, is dat nu snel opgelost. Zo schakel je de zonwering snel in als dat nodig is en haal je hem weer binnen als er even geen zon is." Naast serres zijn er vanzelfsprekend ook zonweringen met knikarmen, markiezen en screens te vinden bij Ambiance Van Brederode. "Het hele assortiment is aanwezig en dat is ook onze kracht. Wij hebben de ruimte om te tonen aan de klant wat er allemaal mogelijk is om het buitenleven te veraangenamen", stelt Siegfried.
Barbecue

Bij de nieuwe vestiging van Ambiance in Den Helder horen vanzelfsprekend acties, weet Siegfried. "De eerste twee weken van de openstelling hebben we al acties gehad, maar nu krijgen klanten als klap op de vuurpijl bij aanschaf van een pergola-zonwering een keramische Kamado barbecue ter waarde van 750,- euro."
Nieuwsgierig naar de nieuwe showroom van Ambiance Van Brederode? Ga dan eens langs bij Thuisin van Brederode en Ambiance Van Brederode aan Ravelijncenter 1 in Den Helder, 0223-660013. Zie voor meer informatie: www.ambiance.nl/vanbrederode

Artikel geplaatst op vrijdag 23 maart 2018 - 14:22

Foto's