Rodi

Scheffer Witgoed is tweede paasdag open

Marian Scheffer van Scheffer Witgoed. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - Scheffer Witgoed is tweede paasdag open voor klanten van 11.00 tot 16.00 uur aan Bedrijfsweg 3H in Den Helder. Veel mensen genieten met Pasen van lekker eten en dus kan men ook bij Scheffer terecht voor lekkere hapjes terwijl er keuze genoeg is om deze vrije dag met een leuke aankoop voor een scherpe prijs af te sluiten.


Culinair genieten en tegelijkertijd gebruik maken van de laatste technologische hoogstandjes? Kom langs bij Scheffer Witgoed en zie wat er mogelijk is met een Airfryer. "Ik ga gevulde kippetjes en stukjes zalm bereiden in de Airfryer", vertelt Marian Scheffer. "Bezoekers mogen de hapjes natuurlijk proeven en als ze vragen hebben dan mogen die gerust gesteld worden. Ik kan dan gelijk uitleg geven over de apparatuur." Naast de gevulde kippetjes en zalm, gaat Marian ook aan de slag met een wafelijzer. "Een lekker Brusselse wafel is ideaal om uit te delen, dus ga ik ook aan de slag met een wafelijzer."
Wie een Airfryer aanschaft van 3,2 liter krijgt daar van Scheffer Witgoed gratis een baksetje en grillplaatje bij cadeau. Kom maandag 2 april, tweede paasdag, langs van 11.00 tot 16.00 uur bij Scheffer Witgoed aan Bedrijfsweg 3H in Den Helder, tel. 0223-636864. Zie voor meer informatie: www.schefferwitgoed.nl

Artikel geplaatst op donderdag 29 maart 2018 - 10:48