Rodi

Paasvoordeel bij Grando Keukens & Bad Den Helder

DEN HELDER - Grando Keukens & Bad in Den Helder levert al sinds 1965 betaalbaar keuken- en baddesign. Samen bespreken ze de wensen met de klant en is er altijd een keuken of badkamer naar wens. Een uitgebreide collectie, uitstekende service en men profiteert nu van een aantrekkelijke actie: 25 procent korting. Bij aankoop van een nieuwe keuken en/of badkamer profiteert de klant nu namelijk van 25 procent korting! Dat betekent keuken- en badkamerdesign voor een zeer scherpe prijs. Bezoek de showroom en ontvang extra voordeel op de keuken en/of badkamer.


Grando Keukens & Bad in Den Helder biedt een totaalconcept. Doe inspiratie op in de showroom in Den Helder, kom op grandioze ideeën en laat de woonwensen tot leven komen. Het begint met een persoonlijk ontwerp, verwerkt in een 3D tekening. Bij Grando Keukens & Bad Den Helder nemen ze het werk van A tot Z uit handen: van demonteren en afvoeren tot een perfect gemonteerde keuken/badkamer.
Perfecte service en ontzorgen bij Grando Keukens & Bad Den Helder: Voor perfecte service is men bij Grando Keukens & Bad Den Helder aan het juiste adres. De klant wordt volledig ontzorgd. Grando kan namelijk al het voorbereidende werk verzorgen: demonteren en verwijderen van de oude keuken/badkamer, leidingen verleggen, stucadoren, verbouwings werkzaamheden, tegel-, loodgieter-, electra- en schilderwerk. De aankoop wordt zorgvuldig geplaatst door de eigen vakkundige monteurs. Zij gaan pas weg als alles werkt. Vooraf ontvangt de klant uitgebreide en nauwkeurige installatietekeningen.
Grando Keukens & Bad in Den Helder is tweede paasdag, maandag 2 april, geopend in Ravelijncenter 29 in Den Helder. Vraag het gratis Grando Inspiratie Magazine aan op grando.nl, boordevol stijltips en trends. Ook voor een afspraak thuis kan men bij Grando terecht. Zie voor meer informatie en openingstijden: www.grando.nl/denhelder. Hier kan men ook direct een afspraak maken, zodat de medewerkers alle tijd hebben om te adviseren.

Artikel geplaatst op vrijdag 30 maart 2018 - 14:49