Rodi

Gratis KitchenAid of Gratis Montage bij I-KOOK keukens Den Helder

DEN HELDER - De komende actiemaand zal in het teken staan van luxe KitchenAid apparatuur of Gratis Montage bij I-KOOK keukens Den Helder. Bij aankoop van een complete keuken ontvangt men voor € 400,- aan KitchenAid apparatuur of Gratis montage van de nieuwe keuken.


Bij I-KOOK Den Helder kan men terecht met alle keukenvragen en -verwachtingen. Eén adres, voor elk budget, met altijd een ruime garantie. Eén aanspreekpunt, voor alle keukenzaken. Van offerte en levering tot storing of beschadiging. Dát is I-KOOK, altijd persoonlijk.
Bij I-KOOK hoeft de klant zich geen zorgen te maken dat hij te veel betaalt en weet men ook altijd wáár men voor betaalt. De prijs is de prijs, op de website en in de showroom. Doordat I-KOOK scherp en slim inkoopt, vindt men altijd de mooiste keuken voor de beste prijs. En dat geldt ook voor alle denkbare keukenapparaten. Naast een kwaliteitsproduct, koopt de klant bij I-KOOK zekerheid. De zekerheid van een lang en plezierig keukenleven.
Voordat men een bezoek brengt aan de moderne, ruime showroom kan men op www.i-kook.nl al een hoop inspiratie opdoen. Hier is niet alleen een duidelijk overzicht van het assortiment en de mogelijkheden te vinden, maar kan men de droomkeuken direct vormgeven in 2D en 3D. In enkele simpele stappen wordt een complete keukendroom tot leven gewekt. Ontwerp zelf de keuken, voeg relevante elementen als ramen en deuren toe en vind de ideale indeling voor alle keukenapparaten en -accessoires, die niet mogen ontbreken.
Nieuwsgierig geworden? Neem de maten van de keuken mee en bezoek snel de showroom van I-KOOK Den Helder aan Ravelijncenter 31 in Den Helder of maak een afspraak via de website. I-KOOK in Den Helder is tweede paasdag, maandag 2 april, geopend. Kijk ook op www.i-kook.nl voor alle koopzondagen of andere informatie en de laatste acties.

Artikel geplaatst op donderdag 29 maart 2018 - 14:50