Rodi

Tuincentrum Den Helder begint seizoen goed op tweede paasdag

Volg tweede paasdag een inloopworkshop tuintjes maken bij Tuincentrum Den Helder. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Tuincentrum Den Helder begint het nieuwe tuinseizoen goed met een openstelling op tweede paasdag, maandag 2 april, aan Texelstroomlaan 1 in Den Helder. Van 11.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers inspiratie opdoen voor de tuin en gelijk deelnemen aan diverse activiteiten.


Zo is er een inloopworkshop tuintjes maken, vertelt Andrea Kwast van Tuincentrum Den Helder. "Van 12.00 tot 16.00 uur leren deelnemers tijdens de workshop hoe ze op ecologische wijze kunnen tuinieren met behulp van een glazen pot die afgesloten wordt. Super handig, makkelijk en je hebt er geen omkijken naar. Deelnemen kan vanaf 19,95 euro". In het tuincafé kan men genieten van de overheerlijke taarten gemaakt door Agneta. "Die zijn ontzettend lekker. Daarnaast mogen kinderen de hele dag door cupcakes versieren voor 0,50 euro".
Benieuwd of de aarde in de tuin voldoende voedingswaarde voor planten en bloemen bevat? Doe mee aan de grondtest in Tuincentrum Den Helder voor 5,- euro. "Zo weet je gelijk of je goede aarde in je tuin hebt", stelt Kwast. "Het is tenslotte een beetje zonde als je een mooie plant koopt, maar deze het vervolgens niet goed doet in je tuin. Door de aarde te laten testen weet je gelijk of de grond bemest moet worden."
Kom tweede paasdag langs van 11.00 tot 17.00 uur in Tuincentrum Den Helder aan Texelstroomlaan 1 in Den Helder, tel. 0223-618858. Doe mee aan de diverse activiteiten en maak gelijk gebruik van de scherpe aanbiedingen. Zie voor meer informatie: www.tuincentrum.nl

Artikel geplaatst op donderdag 29 maart 2018 - 11:10