Rodi

Start wekelijkse windsurflessen op Amstelmeer

Zowel kinderen als volwassenen kunnen terecht bij Leerwindsurfen.nl. (Foto: aangeleverd)

WESTERLAND - Op het Amstelmeer start zaterdag 12 en zondag 13 mei een nieuwe reeks lessen van de Windsurfclub. Deze cursus van Leerwindsurfen.nl biedt kinderen de mogelijkheid om op een veilige, goedkope en super leuke manier wekelijks windsurfles te krijgen.


Met dank aan de ervaren en enthousiaste instructeurs leren de kids in no-time de fijne kneepjes van deze leuke en uitdagende watersport. Het enige dat de kinderen nodig hebben, is een zwembroek of bikini. In dertien lessen van anderhalf uur leren kinderen zelfstandig windsurfen. Zelfs kinderen van zes jaar kunnen de speciale kinderzeiltjes gemakkelijk optrekken. Er is aandacht voor theorie, veiligheid, spelletjes, voorrangsregels en de praktijk. Voor de meer ervaren windsurfers zijn er ook gevorderde groepen. Een deel van de lessen valt vóór de zomervakantie, het tweede deel is na de vakantie. Deelnemers kunnen zelf kiezen of ze lessen op zaterdag of op zondag. In de zomervakantie is er geen Windsurfclub, maar kan er bijvoorbeeld wel meegedaan worden aan één van de vijf Windsurfweken.

Inschrijven Windsurfclub

De kosten voor een heel seizoen Windsurfclub inclusief gebruik van plank, zeil en pak zijn € 135,- per persoon, indien inschrijving en betaling voor 1 mei plaatsvindt. Bij betaling na 1 mei bedragen de kosten € 155,- per kind. Het enige dat meegenomen hoeft te worden, is zwemkleding en een handdoek!
Privé- en groepslessen

Niet alleen kinderen kunnen bij Leerwindsurfen.nl terecht, ook voor volwassenen zijn er volop mogelijkheden. Er zijn eenmalige privélessen te boeken, maar er is bijvoorbeeld ook een korte cursus van vier lessen. Leeftijd en niveau maken daarbij niet uit, de lessen zijn altijd op maat. Ook bedrijven, scholen en vriendengroepen kunnen bij de surfschool terecht voor groepslessen.
Kijk voor meer informatie op www.leerwindsurfen.nl of bel met Niek van der Linde 06-45552032.

Artikel geplaatst op woensdag 11 april 2018 - 11:27