Rodi

Voet- of beenspreekuur bij Comfort & Welzijn Kossen

DEN HELDER - Bezoek het gratis voet- of beenspreekuur met digitale analyse bij Comfort & Welzijn Kossen. Dit kan vrijdag 20 april van 10.00 tot 16.00 uur aan Marsdiepstraat 399 in Den Helder.


Snel last van pijnlijke, vermoeide of branderige voeten en/of benen? Vermoeide, pijnlijke benen of voeten zijn erg vervelend. Het kan het uitvoeren van het werk of het beoefenen van een sport behoorlijk beïnvloeden. Toch hoeven vermoeide, pijnlijke benen of voeten helemaal niet zo onoverkomelijk te zijn. Comfort & Welzijn Kossen en Bauerfeind, leggen uit.

Risicoberoepen

In een aantal beroepen loopt men meer risico op been- en/of voetklachten vanwege het langdurig moeten staan. Bijvoorbeeld: docenten, agenten, treinconducteurs, verpleegkundigen, horecamedewerkers, winkelmedewerkers en ook kappers. Een staand beroep is daarmee een risicoberoep als het gaat om de gezondheid van de benen en voeten. Onderzoek heeft aangetoond dat maar liefst 80 procent van de mensen met een staand beroep last hebben van zware, gezwollen of vermoeide voeten of benen.
Test

Test hoe de gezondheid ervoor staat. De medewerkers van Bauerfeind en Comfort & Welzijn Kossen kennen een unieke persoonlijke aanpak. Onder andere door de speciale digitale voet- en/of beenanalyse spreekuur en begeleiding van eigen gespecialiseerde bandagist, kunnen zij cliënten adviseren over de mogelijk extra ondersteuning. De analyse is geheel pijnloos en kan bijdragen aan het vroegtijdig ontdekken van voet-, been- of andere lichamelijke klachten.
Kortom, grijp deze kans en maak nu een afspraak. Comfort & Welzijn Kossen en Bauerfeind nodigen belangstellenden uit voor een gratis digitale been of voet gezondheidscheck. Maak vooraf een afspraak via tel. 0223-616212 of maak een afspraak in de winkel van Comfort & Welzijn Kossen aan Marsdiepstraat 399 in Den Helder. De voet & beenanalyses vinden vrijdag 20 april uitsluitend op afspraak plaats, zodat er voor iedereen voldoende tijd gereserveerd kan worden.

Artikel geplaatst op donderdag 12 april 2018 - 12:56