Rodi

Wil Mereboer bij Aurora

DEN HELDER – Op uitnodiging van Aurora verzorgt het bekende Helderse medium Wil Mereboer woensdag 25 april een openbare avond met helderziende waarnemingen. De avond wordt georganiseerd in De Boerderij aan Magdalena van Waardenburglaan 22 in Den Helder. De avond gaat van start om 20.00 uur. Entree € 7,00.


Mereboer is al jarenlang actief op paranormaal gebied en heeft in die tijd veel ervaring opgedaan. Zij is nuchter en staat met beide benen op de grond. Op praktische wijze zal zij adviezen van haar gids doorgegeven. Een meegenomen foto of voorwerp zal als ‘contact’ dienen tussen Mereboer en dierbare personen in de ongeziene wereld.
Dit medium heeft samen met Hans van Reek het radioprogramma Vakuntha, dat letterlijk het ‘paradijs voorbij de materiële kosmos’ betekent. Sinds oktober 2016 is het programma weer te beluisteren. Verder kennen mensen Mereboer van onder andere haar succesvolle aanwezigheid op paranormale beurzen.
Belangstellenden die haar aan het werk willen zien, worden gevraagd om een foto of voorwerp mee te nemen. Ofschoon Mereboer al lang werkzaam is in de paranormale wereld, komt zij voor het eerst bij Aurora. Bezoek voor meer informatie: https://123aurora123.wordpress.com

Artikel geplaatst op vrijdag 20 april 2018 - 09:26