Rodi

Kraam huren voor voorjaarsmarkt

Voorjaarsmarkt 2016. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Zorggroep Tellus organiseert zaterdag 26 mei een gezellige voorjaarsmarkt van 10.00 tot 16.00 uur op locatie De Lichtboei aan IJsselmeerstraat 2 in Den Helder. Op de voorjaarsmarkt kunnen mensen zelf hun artikelen en (oude) spulletjes verkopen.

Er staan diverse kramen met een uiteenlopend aanbod, zoals een creatieve stand met knuffels en kaarten gemaakt door bewoners van Tellus, een kraam met babyartikelen, een boekenstand en een kraam met leuke tassen.
Een kraam huren voor de voorjaarsmarkt kan tot dinsdag 1 mei. Een kraam kan gehuurd worden bij de receptie van De Lichtboei, door te bellen naar 0223-638500. De opbrengst van de kraamhuur komt ten goede aan de rolstoelbus voor cliënten van Zorggroep Tellus. Voor de prijs van € 25,- heeft men de gehele dag een kraam tot de beschikking. Er zal € 10,- van dat bedrag direct als donatie naar de rolstoelbus gaan.
De voorjaarsmarkt speelt in op de wensen en behoefte van de (buurt)bewoners. Daarnaast staat er een informatiekraam over de diensten van Zorggroep Tellus, en de mogelijkheden die locatie De Lichtboei en De Groene Vecht bieden. Er is een rommelmarkt, een springkussen en live muziek. Uiteraard is men van harte welkom om, tegen betaling, een hapje mee te eten in het restaurant. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.

Artikel geplaatst op zaterdag 21 april 2018 - 13:01