Rodi

Piet Karsten positief gestemd ondanks uitgestelde verhuizing.
Kortingsacties bij Helderse woonspecialist rond afscheid ‘thuisadres’

Bas, Kirsti, Marcel, Sandra en Martin van de Helderse woonspecialist Piet Karsten Woninginrichting. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - De bestemming is al een poosje bekend, de reis duurt iets langer dan verwacht. “Maar dat betekent niet dat we bij de pakken neerzitten. Integendeel”, zegt Martin Karsten. “We krijgen de kans om nog meer te genieten van de voorpret. We hebben enorm veel zin in de verhuizing naar het nieuwe pand aan de Beatrixstraat, maar tot die tijd gaan we vooral plezier hebben op ons vertrouwde ‘plekkie’ aan de Zuidstraat!” Omdat de bouw iets vertraagd is, heeft Piet Karsten Woninginrichting spontaan besloten een kortingsactie op touw te zetten. “Dan heeft de consument ook eens mazzel”, knipoogt Martin.


Om alvast in de verhuissfeer te komen, profiteren bezoekers van de woonspecialist de komende periode van flinke kortingen. “Op alle behang ontvangt u 20 procent korting, voor alle vloerkleden en karpetten geldt een korting van 15 procent en voor alle verf betaalt u 10 procent minder.” De kortingen gelden voor álle artikelen in de drie productgroepen. “Alle kleuren, alle merken, alle soorten, van maatwerk tot voorraadverkoop.” De kortingsactie is geldig van 1 mei tot 1 juni.
Met de verhuizing naar het winkelhart van de stad, slaat Piet Karsten een nieuwe weg in. “Maar zeker is dat het vertrouwde ‘welkom-thuis-gevoel’ blijft. We vinden het heel belangrijk dat we ‘gewoon’ Piet Karsten blijven. In de nieuwe winkel zijn voor de vaste bezoekers verschillende punten van herkenning, bijvoorbeeld op het gebied van de indeling van de winkelvloer. De gastvrijheid blijft en de koffietafel en koffiemachine verhuizen mee. En Coco ook natuurlijk! We blijven Piet Karsten, we worden niet duurder en behouden de goede prijs-kwaliteitverhouding.”
Aan de Beatrixstraat krijgt de woonspecialist nog meer ruimte om te laten zien wat het bedrijf in huis heeft. Inspirerende showkamers en een grote etalage bieden bezoekers en passerend publiek een ultieme woonbeleving. “We krijgen de kans om ons aanbod uitgebreid te presenteren én uit te breiden.” Op de Zuidstraat krijgen bezoekers alvast een voorproefje. Nog deze maand wordt de collectie namelijk verrijkt met parketvloeren van BOEN. “Echte, traditionele houten parketvloeren, voorzien van een eenvoudig kliksysteem. Voor de specialist en de handige doe-het-zelver.”

Artikel geplaatst op vrijdag 27 april 2018 - 08:15