Rodi

Bikestore in Schooten Plaza vertrouwd gezicht
Specialist in elektrische fietsen

Ron van der Schaaf voor de Bikestore in winkelcentrum Schooten Plaza. (Foto: Vincent de Vries / RM)

DEN HELDER - Winkelcentrum Schooten Plaza is vier jaar geleden verrijkt met fietsenwinkel Bikestore aan Vrede & Vrijheid 9. Daarvoor moest Schooten Plaza het ruim tien jaar zonder fietsenzaak stellen, de rijwielzaak van Toon Jacobs was de laatste fietsenwinkel. Inmiddels is de Bikestore niet meer weg te denken.

Met de terugkeer van een fietsenwinkel in Schooten Plaza is het winkelcentrum weer een gespecialiseerde en vakkundige winkel rijker in het toch al ruime aanbod. Met de opening van de Bikestore kwamen ook de bekende en vertrouwde gezichten van Ron en Ria van der Schaaf terug in Schooten Plaza. “Ron is de bedrijfsleider in ons filiaal in Den Helder en heeft veertig jaar ervaring in het vak”, vertelt eigenaar Pieter Bruin. “Hij is zeker geen onbekende. Ron heeft 28 jaar bij Toon Jacobs in de fietsenzaak gewerkt en nog zo’n tien jaar bij Willem Buitenhuis Tweewielers.”

Werkplaats
In Julianadorp aan het Loopuytpark heeft Bruin nog een Bikestore-vestiging. De winkels kenmerken zich door de ruime en overzichtelijke zaak met centraal in de winkel de werkplaats. “Hier hebben wij bewust voor gekozen, zo geven wij openheid van zaken en kan iedereen zien waar wij ons mee bezig houden.” Het aanbod aan fietsen en alle denkbare fietsbenodigdheden in de winkels is groot. “Wij verkopen de betere fietsmerken zoals onder andere Giant en Gazelle en elektrische fietsen van het merk Qwic. Deze verkopen wij erg veel en dan niet alleen aan senioren, maar vooral aan scholieren en mensen van alle leeftijden die naar hun werk fietsen. Uiteraard onderhouden en repareren wij alle merken e-bikes en fietsen. Daarbij bieden wij onze klanten een leenfiets aan en hebben wij een haal- en brengservice voor de tweewielers van onze klant. Verder verkopen we kinderfietsen, transportfietsen, stadfietsen, toerfietsen, bakfietsen en nog veel meer.”

Kracht
De grote kracht van Bikestore ten opzichte van de internetwinkels zijn de service, het persoonlijke contact en de kwaliteit die wordt geleverd. “Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, zeker op het gebied van elektrische fietsen, gaan al onze medewerkers een paar keer per jaar op cursus. Zo zijn onze klanten altijd gegarandeerd van de beste service en hoogste kwaliteit.” Het team van de Bikestore in Den Helder bestaat naast Pieter, Ron en Ria uit Piet van der Ploeg, Marian van der Wal en Karin Bruin.
Bikestore - Vrede en Vrijheid 9 - 1785 RL Den Helder - tel. 0223-612883 - info@bikestoredenhelder.nl

Artikel geplaatst op donderdag 03 mei 2018 - 10:00