Rodi

Van Dijk Optiek introduceert nieuwe generatie beeldschermglazen

JULIANADORP - De manier waarop men naar de wereld kijkt is veranderd: veel mensen kijken tegenwoordig wel zo’n acht tot tien uur per dag op beeldschermen. Dit veelvuldige scherm gebruik kan digitale oogstress veroorzaken. Symptomen als geïrriteerde ogen, wazig zicht en hoofdpijn kunnen zelfs al na twee uur optreden. Wanneer er veel tussen verschillende apparaten wordt gewisseld, kan dat nog meer negatieve gevolgen hebben omdat de ogen geen tijd krijgen om te ontspannen.


Van Dijk Optiek introduceert samen met HOYA haar derde generatie brillenglazen met accommodatie ondersteuning, speciaal ontworpen voor het ontspannen van de ogen in een digitale wereld. Sync III brillenglazen beschikken over een 'boost zone' die speciaal is aangepast aan de manier waarop brildragers tegenwoordig hun ogen gebruiken. Het helpt de oogspieren te ondersteunen en te ontspannen bij het kijken op bijvoorbeeld smartphones, tablets en computers. Sync III i komt nog meer tegemoet aan de persoonlijke kijkwensen: door rekening te houden met individuele draag parameters wordt de ‘boost zone’ volledig geoptimaliseerd. Dit zorgt voor een nauwkeurigere correctie en een maximaal kijkcomfort.
Ogen zijn niet gemaakt voor beeldschermen; Sync III brillenglazen wel. Bel gerust even voor meer informatie of een gratis oogmeting met Van Dijk Optiek aan Drooghe Bol in Julianadorp, tel. 0223-641582 of Van Dijk Optiek aan Hoofdstraat 18 in Hippolytushoef, tel. 0227-591057.

Artikel geplaatst op vrijdag 11 mei 2018 - 12:44