Rodi

Landelijk bekend medium bij ‘Aurora’

DEN HELDER – Aurora heeft voor woensdag 23 mei het landelijk bekende medium Tinie de Ruiter uitgenodigd. De avond wordt georganiseerd in de Boerderij aan Magdalena van Waardenburglaan 22 in Den Helder. De avond begint om 20:00 uur. Entree € 7,00.


De uit Amsterdam afkomstige Tinie de Ruiter is één van de langst meelopende mediums uit de paranormale wereld. In het verleden is zij velen malen op de tv geweest en heeft in die hoedanigheid Engeland bezocht. Ook is er een interview op de website dat gestaan heeft in de Helderse Courant.
De Ruiter is een ervaren medium en weet wat zij in het openbaar wel en niet kan zeggen en op die manier wordt de privacy altijd gewaarborgd.
Tinie werkt het liefst met foto’s van overleden personen en dat is in feite haar ‘ding’. Met die werkwijze kan zij op een dieper niveau werken en worden er andere paranormale boodschappen doorgegeven. Natuurlijk werk ze ook gewoon met foto’s en voorwerpen van levende personen.
Vanwege de te verwachten drukte voor dit populaire medium worden bezoekers verzocht om op tijd aanwezig te zijn en een foto/voorwerp van een levend of overleden persoon mee te nemen. Neem voor meer informatie contact op met Dave Hagenstein, tel. 0223-623465 of kijk op https://123aurora123.wordpress.com

Artikel geplaatst op vrijdag 18 mei 2018 - 08:54