Rodi

Compacte les met Loes van Loon

DEN HELDER – Het leven aan Gene Zijde en in het Hier en Nu is onbekend en een groot mysterie. Als hiervan een stukje van de sluier wordt opgelicht, dan geeft dat enig inzicht in onze zielenroute en het levensplan hier op aarde. Loes van Loon: “Het is belangrijk om de oorzaak, de reden en het gevolg van de zware lessen een plaats te geven.”


Een compacte les door middel van open vragen stellen, is de snelweg om in een korte tijd veel kennis op te doen en inzicht te verwerven. Zaterdag 26 mei komt Loes van Loon naar Aurora om in de Boerderij – de Schooten, de compacte les te verzorgen.
“Men kan angst hebben voor het overgaan of men begrijpt de functie van pijn niet waardoor je vast komt te zitten. Het gaat nu niet om de persoonlijke boodschap. Het verwerven van inzicht leidt tot rust, begrip en aanvaarding. Het overzicht geeft je een totaal ander blikveld, het laat je anders in het leven staan. De informatie, die komt van mijn gidsenteam", aldus Loes van Loon. Voorbeelden van vragen. Hoe is de ‘vergadering’ aan Gene Zijde alvorens men weer naar de aarde terugkeert? Krijgt men een ‘voorproefje’ voordat men definitief incarneert? En de aanmaak van de genenstructuur? En de Levenslessen?
De les wordt zaterdag 26 mei van 14.00 tot 16.30 uur georganiseerd in de Boerderij aan Magdalena van Waardenburglaan 22 in Den Helder. Belangstellenden kunnen zich opgeven via de website. https: 123aurora123.wordpress.com of een e-mail sturen naar: lighthouse1410@gmail.com

Artikel geplaatst op maandag 21 mei 2018 - 09:28