Rodi

Leuk, sociaal en duurzaam kringloopwinkelen

(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Elke dag nieuwe, unieke artikelen. Voor de echte shopaholic dé ultieme winkelervaring. En dat in combinatie met een extra vrije dag tijdens Pinksteren. Dan biedt kringloopwinkel RataPlan Den Helder de perfecte uitvalsbasis. Met maandag 21 mei ook nog eens een mooie kortingsactie.


Eigenlijk is de kringloopwinkel vandaag de dag voor al het winkelend publiek reuze interessant. Want de huidige kringloopwinkels zijn niet meer zoals ze geweest zijn. Voor leuke zomerkleding, zowel vintage als hedendaags, is men bij de kringloop aan het goede adres. Maar ook de boekenwurmen en vinyl liefhebbers kunnen hun hart ophalen. En niet te vergeten zijn de retro meubelstukken uit de kringloop tegenwoordig de eyecatchers in de woonkamer.

Leuk duurzaam

Stichting RataPlan is een maatschappelijke onderneming met als doel het creëren van kansen voor mens en milieu. Door elke dag nieuwe, unieke artikelen in de winkel aan te bieden bevorderen ze zoveel mogelijk hergebruik en wordt restafval gereduceerd. RataPlan stopt niet bij alleen hergebruik van spullen maar wil dat werken loont en dat iedereen mee kan en mag doen. Er worden zoveel mogelijk betaalde banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gecreëerd. Ook biedt RataPlan werkervaringsplaatsen aan mensen die door uiteenlopende redenen de aansluiting met de arbeidsmarkt verloren hebben. De ervaring die zij bij RataPlan opdoen, helpt ze de stap te maken naar een betaalde baan.
Tweede Pinksterdag

Maandag 21 mei is kringloopwinkel RataPlan extra geopend van 12.00 tot 17:00 uur. Om het nog leuker te maken geldt er tijdens Tweede Pinksterdag een mooie kortingsactie van 20 procent op de volledige aankoop. Kom kringloopwinkelen op z’n leukst en pak direct een flinke korting mee.
RataPlan Den Helder is te vinden aan Nijverheidsweg 3a in Den Helder. Zie ook: www.rataplan.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 18 mei 2018 - 13:00