Rodi

De Schakel, de grootste slaapspeciaalzaak van de Noordkop

(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Op zo’n 1100 m² wordt een compleet assortiment boxsprings, ledikanten, matrassen en linnenkasten voor in de slaapkamer, zeer sfeervol gepresenteerd. Deskundige adviseurs zijn de klanten iedere dag graag van dienst met een perfect slaapadvies en inrichting van de slaapkamer. Met ruim 81 jaar ervaring in bedden en matrassen zorgen ze bij de Schakel wonen en slapen voor een optimale nachtrust!


In de ruime slaapstudio kan iedere gewenste combinatie van bodem en matras getest worden. Uit de royale collectie boxsprings is doormiddel van een duidelijke prijsopbouw een juiste combinatie samen te stellen. Maar ook het ledikant wordt niet vergeten. Er is een ruime collectie in diverse stijlen. Al enige tijd is de Schakel ook dealer van Comforte, een assortiment speciaal geschikt voor thuisverpleging. Voor zowel degene die het betreft, maar ook met name om de partner te ontlasten in zijn of haar verzorgtaken.
Met een ruime collectie van meer dan 32 linnenkasten kan de Schakel met recht 'de linnenkastspecialist' genoemd worden. Naast eenvoudige maar praktische linnenkasten voor op een logeer- of bergkamer vindt men ook een zeer uitgebreide collectie mooie, eigentijdse kasten die in vele maten en kleuren leverbaar zijn. Maar ook kasten geheel op maat worden op de computer in 3D uitgetekend. Met het nieuwe maatwerk kastenprogramma Stijl is bijna alles mogelijk. Zelfs fraaie boekenwanden voor in de woonkamer behoren tot de mogelijkheden! Er is keuze uit vele paneel- en glasdeuren. Functioneel, praktisch en tegelijkertijd een eyecatcher. Kasten op maat in stijl dus!
Op alle bedden wordt ieder seizoen de nieuwste dekbedovertrekkencollectie gepresenteerd van onder andere Beddinghouse, Riviera Maison, Kardol, Damai, Janine en Vandijck. Want naast lekker slapen onder een goed dekbed en op het juiste hoofdkussen, mag de slaapkamer toch ook mooi aangekleed zijn? Merken die onder andere gepresenteerd worden zijn: M Line, Avek, Norma, Altijd Goed Slapen, Kuperus, Nolte, Stijl, Rauch, Comforte, Ducky Dons, Silvana Support, Bella Donna, enzovoort.
De adviseurs van de Schakel wonen en slapen ontvangen bezoekers graag voor een persoonlijk en vrijblijvend advies, uiteraard onder het genot van een kopje koffie, cappuccino of thee.
De Schakel wonen en slapen is te vinden aan Ravelijncenter 4 in Den Helder. Zie voor meer informatie: www.deschakelwonen.nl

Artikel geplaatst op donderdag 17 mei 2018 - 10:00