Rodi

Vaders nemen SchootenPlaza over

Ronald Planje: ''Het barbierschap is helemaal in de mode.''
(Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Met Vaderdag in aantocht is het zaterdag 16 juni tijd om de man des huizes in het zonnetje te zetten. Dat kan prima door hem mee te nemen naar winkelcentrum SchootenPlaza, waar een bandje speelt en baarden op professionele wijze gestyld worden door het team van Reus Kapsalon. Een verkoelende 0.0-biertje van Heineken doet de rest, waardoor mannen het Helderse winkelcentrum van 11.00 tot 14.00 uur hun terrein mogen noemen.


De uiterlijke verzorging van mannen is helemaal in opkomst, weet Ronald Planje van Reus Kapsalon. "Het barbierschap is helemaal in de mode. Wij hebben dat al jaren in de vingers en zien nu ook steeds meer mannen die hun baard willen laten staan. Echter, de styling van de gemiddelde vader laat soms nog wel eens te wensen over en daarom geven wij zaterdag 16 juni tips en tricks aan mannen en scheren wij baarden. De 'baardjes van de vaartjes' worden dus onder handen genomen, waardoor ze er met Vaderdag gesoigneerd bij zitten. Om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, raad ik wel aan om van te voren bij ons te reserveren. Zo kunnen we alles gestroomlijnd laten verlopen."
Naast de professionele styling van baarden, muziek en een verantwoord biertje staan er ook oude motoren opgesteld van Kreidler, Zundap enzovoort bij winkelcentrum SchootenPlaza. Een afspraak maken voor een professionele styling van een baard op het podium kan via Reus Kapsalon via tel. 0223-637233.

Artikel geplaatst op vrijdag 08 juni 2018 - 10:58