Rodi

Dagbesteding van Tellus

De dagbesteding is ideaal om samen met kleinkinderen te tekenen. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Men woont zelfstandig, maar wordt zoals elk mens ook ouder. Wellicht ontstaat er dan behoefte aan gezellig samenzijn met extra ondersteuning. Dagbesteding De Razende Bol is dan een uitkomst. Onder de mensen blijven, samen koffie (of thee) drinken, gezamenlijk lunchen, blijven bewegen, spelletjes doen of gewoon de krant lezen? Met dagbesteding biedt het team van professionals van Tellus ondersteuning aan ouderen en hun mantelzorgers.


Zo kunnen ouderen hun zelfredzaamheid en gezonde leefstijl zoveel als mogelijk behouden én worden mantelzorgers of familie ontlast. Op deze manier krijgen zij gelegenheid om even op adem te komen en zodoende de zorg voor hun naaste langer vol te houden.
Tellus biedt een uiteenlopend aanbod van activiteiten; zowel groepsactiviteiten als activiteiten op maat. Tellus beschikt over een biljarttafel, een tovertafel en men kan ook plaatsnemen achter de piano. De dagbesteding is tevens geschikt voor ouderen met lichte dementie. Wees welkom om langs te komen op de dagbesteding om de sfeer te proeven.
De dagbesteding op locatie De Lichtboei is - ook voor mindervaliden - goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast beschikt de dagbesteding over een eigen vervoersvoorziening voor cliënten. Meer informatie over de dagbesteding is te vinden op www.zorggroeptellus.nl of tel. 0223-638500.

Artikel geplaatst op vrijdag 15 juni 2018 - 13:28